Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltál már rá, hogy felvedd ahogy szexelsz sráccal?
Figyelt kérdés
Csak hogy most míg még jól nézel ki legyen róla felvétel? Én egy ideje agyalok ezen.2022. okt. 6. 19:48
1/16 anonim válasza:
Igen de kétlem hogy belemenne bárki is úgy hogy nem kapja meg a felvételt. Félnék kiadni hátha kikerül valahova véletlen. Magamban bízom csak.
2/16 anonim válasza:
Sosem gondoltam még erre, de nálam nincs az a bizalmiszint, hogy ezt megtegyem.
3/16 anonim válasza:
Soha! Ismetlem soha ne menjetek bele videó vagy fotókba!!!
Azzal könnyen zsarolhatnak. Megszégyeníthetnek. Tökre is mehet az életed. Idegileg kikészültök ha az adott illető kerbeküldi az ismerősöknek. Vagy kiteszi valami oldalra. Pasiként írom! Soha ne csináljátok! Akkor se ha megbíztok benne!
4/16 anonim válasza:
Soha, ez egy olyan dolog amivel mocskosul vissza lehet élni.
5/16 anonim válasza:
Nekem még soha nem jutott eszembe, de volt már, aki megkérdezte, mi lenne, ha szexelnénk és felvennénk videóra...
6/16 anonim válasza:
"Csak hogy most míg még jól nézel ki legyen róla felvétel" kicsit sem vagy nárcisztikus igaz?
7/16 anonim válasza:
Nekem is izgatja a fantáziám a dolog. Ha nem is pont ezért de izgatna.
8/16 anonim válasza:
Már volt is rá példa barátommal, de csakis olyan felvételek készültek, ahol egyikunk arca sem latszik.
10/16 anonim válasza:
Megnézném miközben szopok de csak nekem lenne felvétel róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!