Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg/bi srácok, ti mit tennének a helyemben? 22f
Az a helyzet, hogy idén kaptam egy új szobatársat egyetemi koliba. A srác első benyomásra tök normális volt, szimpatikus mint barát és jól kijöttünk szinte azonnal egymással.
Néhány dologból azt gondoltam hogy nem lehet heteró, vagy 100%ig heteró, így mivel már előtte dumáltunk a biszex és meleg témákról vele rákérdeztem nyíltan és mondta hogy ő meleg. Majd szó szót követett bevallotta hogy bejövök neki személyiségre és testre is.
Ez számomra nagyon pozitív volt, viszont előtte én még csak fantáziáltam arról hogy egy fiúval legyek, sosem volt alkalmam és bátorságom keresni bárkit is.
Ahogy beszélgettünk, nekem az jött le, hogy ő nem egy éjszakás menetet keresne hanem inkább kapcsolatot. Végtelenül normális és számomra nagyon bejön külsőre és belsőre is a srác, de egy kapcsolatot nagyon erősnek éreznék úgy hogy sosem voltam még sráccal és ő lehetne az első.
Eddig nem történt semmi sem és nem is erőlteti, a baráti kapcsolatunk pedig ugyanúgy megy jelenleg tovább mint az utóbbi időben.
Akinek van benne tapasztalata mit gondol erről a helyzetről? Van értelme belevágnom egy kapcsolatba így? Esetleg csak kérjem meg hogy kötöttségek nélkül legyünk együtt és majd kialakul? Nem igazán tudom mi lenne a jó megoldás, mert attól is tartok hogy kiderülne hogy mi együtt vagyunk. (Bár senki sem sejti róla sem hogy meleg, mert alapvetően nagyon heterós és én is csak apróságok miatt gondoltam hogy nem az, de ezek akkor jönnek elő ha valaki vele lakik)
Köszi a válaszokat!
1. Nagyon bejön.
2. Nem vagy 100% hetero.
Mi a kérdés?
Max. a családi elfogadás lehet problémás, de ebben a korban már ez sem lehet kizáró ok.
Köszi a válaszokat!
Kicsit beszéltem vele erről és mondta neki és csak úgy működhetne ha a kapcsolat is játszik nekem, nem rohanunk sehova a jó kapcsolatunk megvan de még mindig nem tudom merjek e belevágni mert nyíltan felvállalni nincs elég merszem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!