Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek vagy tettetek volna a helyemben? 19/f
Haverom suliban megcsokolt a wc-ben. Hirtelen úgy lefagytam hogy azt sem tudtam mi is van épp. Ennyire még életemben nem lepődtem meg, sosem gondoltam volna róla h bi.
Sokat gondolkodtam rajta hogy mi legyen, elég szépen el is fantáziáltam a dolgokról, de mindig arra jutok hogy ilyen esetben a szex tönkre tenné a barátságunkat, vagyis az utána következő dolgokat (lánnyal ha kapcsolatban voltam szakítás után kb egyikkel sem voltam jóban, gondolom fiúval is így lenne)
Nem derült ki egyértelműen, hogy te mit érzel iránta, bár azt írtad, hogy fantáziáltál róla, szóval ez sejteti.
Ha jó a barátság, akkor mindenképp beszéld meg vele.
Cső, na kíváncsi lennék mi lett a vége, ugyanis ugyenez a szitu most nálam is (vagyis hasonló).
Döntés képtelen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!