Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a párommal való szex helyett inkább maszturbálok?
Figyelt kérdés
Pl. ma szexeltünk, de nem is kívántam, csak azért csináltam, hogy neki jó legyen. Most meg egyedül maradtam itthon, és már alig várom, hogy csinálhassam...
Van ezzel így vajon más is?
31/N
2022. nov. 1. 12:27
1/11 anonim válasza:
Sosem volt még ilyen velem.
A szex mellett viszont volt már, hogy masztiztam, de helyette...
2/11 anonim válasza:
Sztem gáz. De neked kell tudni miért kívánod jobban a masztit, mint a pároddal szexelest. Ha nem csak átmeneti dolog, azon is érdemes elgondolkodni van e értelme együtt maradni vele.
3/11 anonim válasza:
Bárkivel csak ne a feleségemmel...
4/11 anonim válasza:
Mindenképpen gáz, problémát jelez a kapcsolatban.
6/11 anonim válasza:
Nem gáz, simám "csak" rossz, hogy nem kívánod úgy a párod, mint saját magad. Ennek okát tisztáznod kéne magadban, és ha sikerült, akkor a pároddal is megoszthatnád a dolgot.
7/11 anonim válasza:
Fura. Szerintem örülnöd kellene, hogy neked van/lehet párod.
9/11 anonim válasza:
A másik miatt fekszel le vele, úgy hogy valójában te nem akartad? Ez ugye kicsit sem gáz önmagadra nézve, no meg a párodnak is hazudsz. Buta tyúk vagy Babám!
10/11 anonim válasza:
Szerintem ritkán egy-egy alkalom belefér. De ha párod helyett már inkább előnyben részesíted a masztizást az probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!