Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok voltatok már pasival?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok?2022. okt. 31. 16:16
21/25 anonim válasza:
Igen, volt jó néhány pasi az életemben, de még évekkel ezelőtt. Jó lenne ha ismét érezhetném a számban, fenekemben a másikat, de feleségem van, akit szeretek, és tisztelek annyira, hogy még pasival se csalom meg.
22/25 anonim válasza:
Voltam, már lassan 5 éve, akkor volt minden kivéve hogy én passzív szerepben lettem volna, ez még bakancslistás
26f
23/25 anonim válasza:
még egyáltalán nem voltam soha pasival
még más farkát sem fogtam meg soha
de ha egyszer lenne hozzá partnerem akkor azt próbálnám ki, hogy kutyapózban letérdelnék és hagynám, hogy dugjon
kíváncsi lennék mennyire élvezhető
29 éves szűz passzív férfi
24/25 anonim válasza:
Nem vagyok bzi így szerencsére nem.
25/25 anonim válasza:
Nem, de tervezem kipróbálni. Kezdő bi vagyok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!