Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiuk, lányok mi a jobb szopni vagy análba kapni? Es miért? Van itt olyan aki nagyon szeret szopni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 10:47
3/12 anonim válasza:
Mikor hogy,most épp inkább szopnék
4/12 anonim válasza:
Szopni. Szeretem ahogy a kemény fasz rándul egyet és lövi ki a tejcsit.
6/12 anonim válasza:
Igen én imádok szopni de szeretem análba is
7/12 anonim válasza:
Szerintem szopni jobb, arra szinte bármikor kapható vagyok.
8/12 anonim válasza:
Szopni jobb, nem kell nagy előkészület hozzá, de dugni is jó, ha megfelelő hely és idő van hozzá.
9/12 sandrisbp válasza:
Én is a szopásra szavazok. Anál passzív szerepben a legtöbbször fáj az elején, ha később jó is tud lenni... (és nekem szinte csak olyan sráccal volt jó, akibe nagyon bele voltam zúgva - szopni viszont bárkivel jó, aki tetszik és jó farka van), és nem tud olyan spontán lenni, mint az orál (elő kell készülni hozzá). Aktívként is jobb nekem az orál a dugásnál.
10/12 anonim válasza:
Imádok szopni De dugás után is bekapom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!