Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki bevallotta a párjának,hogy biszexuális? Mi volt a reakció? 47f
Másik oldalról tudom megközelíteni: ha a párom (aki férfi lenne, mint én) bevallaná, hogy biszex, akkor a reakcióm nagyban függne attól, hogy mikor teszi ezt. Ha eleve úgy indulunk neki, vagy elmondja a kezdeti fázisban, akkor oké. Megbeszéljük.
De ha már javában együtt lennénk, akkor úgy érezném, hogy becsapott és nagyon rosszul esne, hogy nem bízott bennem.
+ Tuti nekiállnék agyalni, hogy vajon mit felejtett el még elmesélni magáról...
28/F
Csak a válásom után éltem meg a biszex oldalam férfi részét.És mivel itt találtam meg, amit élvezek,maradok is itt.
Csak nehéz állandó és megbízható barátot találni :(
Én valószínüleg azért mertem elmondani, mert éreztem illetve tudtam hogy elfogadó ezzel a dologgal kapcsolatban. Ez az ismeretségünk első éve felé volt. Szóval viszonylag az elején. Annyit mondott hogy ne csaljam meg fiúval, mert neki nincs különbség, olyan mintha lánnyal lettem volna. Bár megigértem neki, nem tudtom betartani ritkán ugyan (kb évente egyszer) de néha annyira erős a vágy hogy elcsábulok.
Amúgy egyszer kérte, hogy meséljem el milyen volt fiúval meg mit csinálunk, attól eléggé felizgult. :)
Persze még az ismerkedésünk legelején.
Mi volt a reakció? Kb semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!