Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt aki bevallotta a párjának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki bevallotta a párjának,hogy biszexuális? Mi volt a reakció? 47f

Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
én nem merem
2022. okt. 27. 16:11
 2/9 Perverzsrac94 ***** válasza:
89%

Másik oldalról tudom megközelíteni: ha a párom (aki férfi lenne, mint én) bevallaná, hogy biszex, akkor a reakcióm nagyban függne attól, hogy mikor teszi ezt. Ha eleve úgy indulunk neki, vagy elmondja a kezdeti fázisban, akkor oké. Megbeszéljük.

De ha már javában együtt lennénk, akkor úgy érezném, hogy becsapott és nagyon rosszul esne, hogy nem bízott bennem.

+ Tuti nekiállnék agyalni, hogy vajon mit felejtett el még elmesélni magáról...

28/F

2022. okt. 27. 16:33
 3/9 sandrisbp ***** válasza:
71%
Én elmondtam. Először rezgett a léc. De aztán együtt maradtunk - pedig nem tudtam megígérni, hogy nem leszek többé srácokkal. Csak azt, hogy nem hagyom el.
2022. okt. 27. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
3-as tehát közölted hogyha meg is fogod csalni, nem fogod elhagyni? S ugye még most sem értik a biszexek hogy miért rühellik őket.
2022. okt. 27. 20:12
 5/9 sandrisbp ***** válasza:
82%
Nagyon szerelmes voltam belé, és most is nagyon szeretem. Amikor összejöttünk, még nem voltam teljesen tisztában magammal. Mire minden kitisztult, már volt 2 gyerekünk is. Próbáltam pasik nélkül, de akkor álmomban voltam velük és éjszakai magömlésem lett, ami sose volt addig. Biztos te tudod, mi megoldás, én nem. De azt látom, a legtöbb hetero házasságban is van félrelépés.
2022. okt. 27. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak a válásom után éltem meg a biszex oldalam férfi részét.És mivel itt találtam meg, amit élvezek,maradok is itt.

Csak nehéz állandó és megbízható barátot találni :(

2022. okt. 28. 06:29
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Én valószínüleg azért mertem elmondani, mert éreztem illetve tudtam hogy elfogadó ezzel a dologgal kapcsolatban. Ez az ismeretségünk első éve felé volt. Szóval viszonylag az elején. Annyit mondott hogy ne csaljam meg fiúval, mert neki nincs különbség, olyan mintha lánnyal lettem volna. Bár megigértem neki, nem tudtom betartani ritkán ugyan (kb évente egyszer) de néha annyira erős a vágy hogy elcsábulok.

Amúgy egyszer kérte, hogy meséljem el milyen volt fiúval meg mit csinálunk, attól eléggé felizgult. :)

2022. okt. 28. 08:08
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Valami hasonló volt nálam is mint a 7# válaszolnál.
2022. okt. 30. 04:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze még az ismerkedésünk legelején.

Mi volt a reakció? Kb semmi.

2022. nov. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!