Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van nálatok?
Egy biszexuális férfi ha párkapcsolatban él egy nővel akkor tud belé szerelmes lenni?
Mert gondolom attól, hogy a férfiakat is vonzónak találja nem befolyásolja ezt.
Szerintem amennyi ember, annyi viselkedes, es szerelmi beallitottsag.
Hetero ferfikent tudnek szerelmes lenni ket nobe is. Szerintem egy biszex ferfi tud szerelmes lenni nobe es ferfibe is. Akar mindkettobe egyszerre.
Van aki egyaltalan nem tud se szeretni se szerelmesnek lenni, van ilyen hetero, homo, bi ferfi is, akik csak szexelni akarnak
Általánosságban nem tudom, hogy mi a helyzet. Viszont én mint biszexuális férfi, csak kizárólag nőkbe voltam szerelmes, férfiakkal csak szexet tudok elképzelni, párkapcsolatot nem. Ha párkapcsolatban vagyok, akkor alapból hűséges vagyok, se nővel, se férfival nem lépek félre.
De arra párkapcsolaton belül nyitott lennék, hogy hármasozzunk egy beszálló férfivel, vagy nővel. De ha erre a partnerem nem vevő, akkor én teljesen jól megvagyok egy monogám kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!