Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van nálatok?
Egy biszexuális férfi ha párkapcsolatban él egy nővel akkor tud belé szerelmes lenni?
Mert gondolom attól, hogy a férfiakat is vonzónak találja nem befolyásolja ezt.
- Szia Gizi, figyi, neked a paprikás krumpli a kedvenc ételed, vagy a babgulyás? :)
- Mit érdekel téged mások ízlése?? Gyerek vagy??
- Nem erről van szó, hanem érdekel a pszichológia, és mások lelkivilága. Valakit meg csak szimplán a gasztronómia, és avval sicns baj.
- Nem így van! Hanem te gyerekes vagy, mert csak. És marhára kiválóan tudok érvelni is, amit látod. Te bezzeg neked semmi érved! Tanulhatnál tőlem, figyelj: itt az a varázsszó, hogy "CSAK". Ez az én tudományos érvem. Te viszont gyerekes vagy. Na, mára kiéltem a kötözködő, juj, de felnőttes hajlamomat, megkönnyebbültem. Na de mit is értem el evvel? Nem tudom... mivel lusta vagyok gondolkodni.
(Csak úgy eszembe jutott... Emlékeztet talán valakire, valami hasonló...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!