Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha szeretném kipróbálni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretném kipróbálni egy másik férfival a szexet, akkor ti mit javasolnátok egy fiatalabb szűz passzív pasinak, hogy idegennel próbálkozzon vagy esetleg kérdezze meg és ajánlkozzon fel egy két haverjának, hogy megdugnák-e?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy srác, aki szeretne más sráccal szexelni és ő akarna passzív szerepben lenni de nincs hozzá partnere.

Szerintetek keressen egy idegent, aki megdugja őt? Vagy inkább keressen a haverjai között olyat, aki megtenné ezt?

Mit gondoltok? Mit tanácsolnátok neki?

2022. okt. 24. 15:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#4 hát mert az idegent egyáltalán nem ismered, egy haverod pedig 95% eséllyel nem akar megdugni, és csak elidegeníted.
2022. okt. 25. 11:14
 12/21 A kérdező kommentje:

kár... :/

tehát egy idegennel legyek bizonytalan, haveromtól pedig ne kérdezzek ilyet, mert ha nemet mond, akkor valószínűleg már nem fog ugyanúgy rám nézni

hát... ezek jó kilátások :/

2022. okt. 25. 11:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen beavatlak. És nem vagyok durva se.

Dunaújváros.

2022. okt. 25. 12:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A heaver is idegen volt az első találkozáskor.

Szóval jobban jársz ha egy idegenből csinálsz valakit (sex haver)

Mintha egy rendes haverből idegent.

2022. okt. 25. 14:25
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Én szívesen lennék első. Amúgy meg a haverban a kockázat, hogy elpletykálja a közös haveroknak...
2022. okt. 27. 10:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

#15.

Attol,hogy elfogadott a homulás hirdetni nem fogja senki.

Ha mégis megtenné akkor viszont nem azután comingout-ol hogy felhuzta az egyik srácot a galeriből.

Másrészt nagyon függ a haveri kör milyenségétől.

Nálunk pl:az elején fossá szivatnának. Na ehez pedig kurvára-semmi kedvem. Ezért sem mondomel.

2022. okt. 27. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem világos, mi az hogy aktiv, meg passziv.én szopni szeretnék, de dugható is vagyok.ha kéred megduglak, ha nem akarsz leszopni, az sem baj! kedden ráérek, helyem van!
2022. okt. 31. 02:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Aktív, amikor téged szop le a másik, és/vagy dugod meg.

Passzív, amikor te szopsz, és/vagy dug meg a partnered.

Te a leírásod alapján uni vagy, mert mindkét lehetőséget szereted csinálni.

2022. nov. 1. 12:37
 19/21 anonim válasza:
100%
A rosszlányokon vannak fent aktívak, akik fogadnak kezdőket is, szerintem egyet keress fel. :)
2023. máj. 10. 11:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Inkabb ismeretlen pasival probalnam ki😀
2023. dec. 9. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!