Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi párkapcsolatban élő nőt izgat a hármas?
Társkeresőkön rendre belefutok ilyenbe, általában az asszonyka hirdet, ő intézi, szervezi (én nem voltam részes ilyenben, de több barátnőm mesélte, akik vagy kipróbálták vagy leveleztek róla).
Most tényleg ennyi biszex nő van, vagy - nekem inkább ez a gyanúm - az asszony ennyi mindent megtesz azért, hogy megtartsa a férfit?
#11 nem csak elhiszem, hanem látom tapasztalom. Te hány ilyen párt ismersz élőben, hánnyal beszélgettél már? Nemmondomeg hányszor voltam swingerben, privát partikon, dogging és egyéb nyalánkságokon, de asszem' ismerek jónéhány ilyen párt. Ennek semmi köze az önérzethez. Egyszerűen van aki vágyik rá, nem szorong e miatt hanem - lehetősége lévén rá - inkább megéli.
Ettől még NEM fogja mindenki kedveli, nem fog mindenki erre vágyni. Mondtam aki nem kedveli nem kell csinálni ennyi. A kemény rockzenét kedvelő sem fogja megérteni a hiphop rajongót és vica versa, de intelligens ember elfogadja ha másnak más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!