Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényövet meddig szabad egyhuzamban hordani?
Ha ténylegesen az érdekel meddig lehet hordani, gyakorlatilag évekig, évtizedekig.. végtelenségig. Én már több éve hordom.
Ha az a kérdés h két levétel között mennyi idő telhet el.. nos ez nagyban függ az erényöv típusától, kialakításától. A lényeg a higénia, hogy bizonyos időközönként a farkadat is rendesen meg kell mosnod, meg magát az erényövet is. Tudok olyanról aki ketrec fajtájú erényövben megoldja a tisztálkodást erős vízsugárral, és csak heti 1-szer veszi le. Egy zárt, műanyag típusú erényövben sokkal hamarabb érződnek a "szagok", nehezebb tisztítani, ezért ott max 2 naponta egy rendes mosdást javasolnék. És ehhez még hozzájön az is, hogy bármeddig is megvagy higéniai mosdás nélkül, időnként le kell venni mert mondjuk kidörzsölte a bőrt, becsípődött v ilyesmi. Ilyenkor van h pár napig nem tudod hordani. Szóval azért a folyamatos hordás meg aközött h tényleg nonstop rajtad van, van különbség.
Nekem egyébként a maximum amíg egyáltalán nem vettem le, az 3 és fél nap volt. Általában kétnaponta szoktam levenni fürdéshez. Nyáron pedig mindennap.
Attól függ, hogy mekkora IQ negatív a tudatállapot.
Valamitől elzáratni magam amit nagyon szeretnék... Nem feltétlenül mutatja az életre való alkalmatlanság ellentétét.
Van aki olyan alul vezérelt, hogy évekig hordja.
Egy kicsit lehet játszani vele és a hölgy igényeit kielégíteni.... Hosszútávú viselése persze egészségkárosító.
Ha én folyton cukrot akarok enni vagy megölni valakit, de nem teszem akkor hülye vagyok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!