Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha vonzódom a nővérem pasijához?!?
Figyelt kérdés
Biszex srác vagyok, de még senki nem tudja a családból, és eddig csak egy barátnőm volt. Nem voltam még fiúval. Már az elejétől kezdve bejött a srác ahogy megismertem, és mikor voltam a nőveremmel, és vele strandolni, alig tudtam levenni a szemem a sportos, formás testéről, és a fenekéről. A nővérem a húszas évei elején jár, és még nálunk lakik, a srác pedig rendszeresen itt alszik, szóval sokszor látom. Félek hogy lebukok előtte, vagy hogy a nővérem kapizsgálni kezd. Mindig a lányokhoz vonzódtam jobban, fiúk közül eddig nem sok tetszett, de a nővérem pasijától egyszerűen megveszek. 🥵😕2022. okt. 15. 21:26
1/17 A kérdező kommentje:
Hoppá, biszex kategóriába ment volna..
2022. okt. 15. 21:27
2/17 anonim válasza:
Hát bro' szerintem ha elkezdesz nyitni a pasik felé és megélni a vágyaid akkor ne a nővéred pasijával kezd...
3/17 A kérdező kommentje:
Vele nem is kezdhetek mert heteró és a nővérem barátja. 😅 Nem vagyok teljesen kibékülve a biszex hajlamommal, és inkább barátnőt találnék. Őt legalább nem kell titkolni. A tesóm pasija az elsők között van akivel bárhol-bármikor ha egy párhuzamos univerzumban lennénk ahol ő is szingli és biszex.
2022. okt. 15. 22:29
5/17 A kérdező kommentje:
Persze, a saját nővéremmel...
2022. okt. 15. 22:38
6/17 anonim válasza:
A magad és a családi békesség érdekében fogd vissza ezt az erotikus vonzódásodat leendő sógorod iránt.Alakíts ki vele jó baráti viszonyt, de többet ne kívánj, elégedjél meg ennyivel!
7/17 A kérdező kommentje:
Próbálok rá nem úgy tekinteni mint pasira, de sokkal könnyebb lenne ha nem lenne pont az esetem. A strandon is egy csomó csaj megbámulta. Az előző barátjával ilyen gondok nem voltak. Ő annyira vonzott mint egy zsák krumpli.
2022. okt. 16. 00:02
8/17 anonim válasza:
Meztelenül is láttad már? Esetleg a strand öltözőjében volt rá lehetőséged?
9/17 anonim válasza:
Szexualitástól és rokonságtól függetlenül senkinek a párkapcsolatába nem rondítunk bele.
Már ha tisztességes emberek vagyunk...
10/17 anonim válasza:
A biszek többsége erkölcsileg hulladék, és mentálisan súlyosan beteg. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!