Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vonzódom a férfiakhoz vagy csak próbálkozom?
Figyelt kérdés
Elég sokáig csak lányokkal voltam aztán egy ideje úgy döntöttem megpróbálom férfiakkal, adok ennek is egy esélyt 😅. Gondolatban nem taszít egyáltalán és néha szokott is bejönni egy egy.
Tegnap voltam először együtt az egyik sráccal és az elején rendkívül kellemetlen volt illetve nem csak ennél az illetőnél, hanem mindenki másnál is rosszul éreztem kicsit magam utána. Három sráccal voltam egyébként.
Főleg orálnál érzem nagyon kellemtlennek.
21N
2022. okt. 12. 17:49
1/2 anonim válasza:
Ha fejben izgat, vonz akkor biszex vagy - a többi már az adott partneren múlik. Ha nem akarod az orált csinálni akkor nem csinálod, ilyen 1szerű. A szex örömszerzés nem pedig kényszer.
2/2 anonim válasza:
Miért érzed magadat kellemetlenül? Esetleg eddig nem találtad meg a megfelelő partnert? Amúgy meg, ha nem akarod és nem örömöket szerez neked az együttlét, akkor nem kell erőltetni. Ezt saját magadnak kell tudnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!