Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan meleg fiú aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan meleg fiú aki korábban próbálkozott növel is?

Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Az ítélet.
2022. aug. 14. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én. De semmit nem éreztem, nem is állt fel. Ettől független azt látom egy nőn, hogy szép, de semmi izgalmat nem érzek/játszik el velük a fantáziám úgy, mint férfiaknál.
2022. aug. 14. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt 1-2 barátnőm, de ezek csak pár hetes max. 1 hónapos kapcsolatok voltak, egyikben sem volt meg a szikra. Szépek voltak, kedvesek és aranyosak voltak, de semmi több. Mindegyik kapcsolatból hiányzott valami. A vonzalom vagy vonzódás és a vágy. Nem is volt szex egyikkel sem. Csak max. csókolózás, de az is olyan semmilyen volt, olyan üres, érzések nélküli. Aztán később fiúkkal megtaláltam ezt a vonzódást és a vágyat. Az már sokkal jobb volt. Ott már volt szikra meg villámcsapás meg bizsergés, izgalom meg minden. :)
2022. aug. 15. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Tetszenek a fiúk is és a lányok is. Egy este dupla esélyem van egy randira, ahogy Woody Allen mondja. Szerintem nem meleg vagyok, hanem biszex. De egy nekem tetsző sportos fiúra éppen úgy fel tudok izgulni, mint egy nagymellű, jó fenekű csajra. Szerelmes is voltam már lányba is, és fiúba is.
2022. aug. 16. 15:54
 5/6 A kérdező kommentje:
A kérdés melegekhez szólt..
2022. aug. 16. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt kapcsolatom se szexualis elmenyem nover.. de smarolni smaroltam mar.. nem tudom miert, ne kerdezd.. nem eset jol soha.. egy lasival masabb es en elvezem ha borostas a pasi. A lanyok kedvesek es jok voltak, de engem nem vonzott es utana rosszul es kellemetlenul ereztem magam.
2022. aug. 17. 02:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!