Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar h szopas vegen majdnem behanytal? Baratnom mar tobbszor is igy jart Es ez nagyon elrontja a veget
Nektwk volt ilyen?
Fiu is es lany is irhat aki szokott szopni
Mert fiuktol is kerdezem
Aki bi az szokott szopni fiu lettere
Igen, nekem volt. Oklendeztem
24n
Velem még nem fordult ilyen elő. Maximum egy kis öklendezés mikor a mélytorkozást gyakoroltam.
Imádok szopni és lenyelni a végén. Ha jólesik az illetőnek akkor szeretem elhúzni hogy később élvezzen el. Meg imádom hallgatni is ahogy halkan nyögve élvezi.
Reflex öklendezés előfordul ha feszegetem a határaimat mélytorknál de amúgy nem.
Ne nyomd rá a fejét és akkor nem fog "majdnem behányni" :D
De tényleg ne kapja be annyira. Ha meg a gusztusa miatt van akkor igyál sok ananász levet.
Öklendezés nekem is volt mikor túl mélyre tolta a farkát. De amúgy nem. Egyszer volt olyan hogy 40 percig szoptam valakit mire elsült ott a vegén már egy kicsit éreztem hogy kezd kavarogni a gyomrom.
37f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!