Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt mar h szopas vegen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar h szopas vegen majdnem behanytal? Baratnom mar tobbszor is igy jart Es ez nagyon elrontja a veget

Figyelt kérdés

Nektwk volt ilyen?

Fiu is es lany is irhat aki szokott szopni

2022. okt. 10. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha sokáig szoptam.
2022. okt. 10. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De ez miért bi kategória?
2022. okt. 10. 14:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Mert fiuktol is kerdezem

Aki bi az szokott szopni fiu lettere

2022. okt. 10. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem volt. Oklendeztem

24n

2022. okt. 10. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem még nem fordult ilyen elő. Maximum egy kis öklendezés mikor a mélytorkozást gyakoroltam.

Imádok szopni és lenyelni a végén. Ha jólesik az illetőnek akkor szeretem elhúzni hogy később élvezzen el. Meg imádom hallgatni is ahogy halkan nyögve élvezi.

2022. okt. 10. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Reflex öklendezés előfordul ha feszegetem a határaimat mélytorknál de amúgy nem.

Ne nyomd rá a fejét és akkor nem fog "majdnem behányni" :D

De tényleg ne kapja be annyira. Ha meg a gusztusa miatt van akkor igyál sok ananász levet.

2022. okt. 10. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Öklendezés nekem is volt mikor túl mélyre tolta a farkát. De amúgy nem. Egyszer volt olyan hogy 40 percig szoptam valakit mire elsült ott a vegén már egy kicsit éreztem hogy kezd kavarogni a gyomrom.

37f

2022. okt. 12. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert addig kapom be addig hogy öklendezzek.
2022. okt. 12. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!