Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit csináljak ezzel a csávóval?
Figyelt kérdés
Van egy idősebb srác akinek elvileg barátnője van. No de ezt eddig nem tudtam biztosra csak tegnap mondta el nekem. És most olyan szinten megharagudtam rá több okból is. Az egyik, hogy barátnője van és velem flörtölget. A másik meg, képzeljétek számonkért de úgy, hogy neki barátnője van.
Elmondtam neki, hogy beszélgettem egy másik pasival és erre olyan bunkó lett, meg gúnyos, hogy azt hittem felrugom.
Majd amikor eljöttem akkor még hozzám szegezte azt a kérdést, hogy a múltkori csokor rózsát kinek vettem. Gondoltam magamban, ne haragudj de mi közöd van hozzá? Elvileg neked van párod nem nekem.
És velem flörtölget, elképesztően gusztustalanok ezek a férfiak!
2022. okt. 8. 13:35
2/4 anonim válasza:
Küld el a búsba. Mond meg neki, hogy gerinctelen, allja emberre nincs szükséged.
3/4 anonim válasza:
Szegezd Neki a kérdést, de őszintén: “Ha van barátnőd, akkor mi jogon kérsz tőlem számon bármit?! Miért nem Vele foglalkozol?”
4/4 anonim válasza:
Ha valakiről így bebizonyosodik, hogy jellemileg finoman szólva nem százas, nálam ez lenne az utolsó alkalom, hogy látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!