Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak a csavoval?
Figyelt kérdés
Egy par honapja bejelentkezett nalam egy pasi es ram is irt.El kezdett kerdezoskodni h van-e baratom es mondta, hogy egyszer latott a parkba es nem tud kiverni a fejebol.En elmondtam neki, hogy van baratom, es h nem vagyok olyan, hogy mas pasiert elhagyjam.Azonban meg beszeltem vele, h hatha osszebaratkozunk.O azonban ezzel be is fejezte a beszelgetest.Megis egy par honap utan ujra ramirt es megkerdezte. hogy akkor csak titokban sem fekudhatnenk le?(amugy szexfuggo).En mondtam h nem es megint beken hagyott.Ra par hetre megint irt es fenyegetni kezdett, hogy ha nem fekszek le megveri a baratomat.Nem tudta, hogy rosszal huz ujjat, de akkor rajott amikor vagy husz izmos pasi rairt h hagyjon beken minket, kulonben megolik.Akkor elkezdett irni, hogy bocsassunk meg es legyunk baratok.En adtam neki egy eselyt de o tovabb folytatta.A baratom mar tenleg ideges volt, ujra megfenyegette es letoroltetett engem a fbjarol.Nah akkor egy jo ideig lekopott, de mar a baratom osztalytarsaival uzenget, hogy megveri.Mostmar tele van vele a hocipom.Mit csinaljak?2013. febr. 15. 20:13
1/6 Tokodon válasza:
Ha zaklat,jelentsétek fel.Az erőszak nem megoldás.
2/6 A kérdező kommentje:
csak annyit szeretnek meg mondani h L-16 vagyok
2013. febr. 15. 20:26
3/6 A kérdező kommentje:
Jah es sajnos nem tudnam feljelenteni mert a fb neve vmi becenev, egyetlen kepe van es elobe meg soha nem lattam
2013. febr. 15. 20:31
4/6 anonim válasza:
(Szia L -16 bemutatom a magyar helyesírás alapjai című könyvet , könyv bemutatom neked L -16-ot légyszíves ismerkedjetek meg-vagy sírni fogok- !
16/f
5/6 anonim válasza:
Menj bele a találkába. Találkozzatok éjjel egy elhagyatott parkban.
Persze legyen veled az a húsz izmos pasi is, akik jól megverik, eltörik pár ujját, kiverik 1-2 fogát és úgy helyben hagyják, hogy csak elkúszni tud. Mellesleg közölni vele, hogy ha nem hagy békén, akkor legközelebb már nem ússza meg ennyivel.
6/6 A kérdező kommentje:
ez majdnem jo, csak ay a baj, hogy nem surun engednek el otthonrol:(
2013. febr. 15. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!