Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lefeküdtem az egyik legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem az egyik legjobb barátommal most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Elmentünk iszogatni haveromhoz többen, majd ketten maradtunk haverommal végül szó szót követett és jóformán részegen (haverom sokkal többet ivott mint én) odáig jutottunk hogy felvetette hogy érdekli hogy milyen lehet. Nem tudta rólam hogy biszex vagyok és én sem róla hogy érdekli fiúval őt.

Igazából régóta bennem volt hogy jó lenne ismét sráccal lenni de a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna hogy egyik legjobb barátommal fog ez igy összejönni.

Élveztünk mindketten, viszont most nem tudom mi lesz a kettőnk barátságából, főleg hogy utána már nem sokat beszéltünk hanem eljöttem. Azóta sem beszéltünk, valószínűleg már rég alszik, én viszont nem igazán tudok így.

Szerintetek?

22f

2022. okt. 8. 01:19
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Ezt csúnyán bszptad!
2022. okt. 8. 01:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy bejön neki és akkor folytathatjátok, vagy nem

és akkor ráfogja a piára, hogy nem emlékszik semmire.

2022. okt. 8. 02:43
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha ki akarta próbálni azt jelenti biszex mint te csak eddig még küzdött saját magával. Most jön az a fázis, hogy mennyire "hatékonyan" tudja magát elfogadni, megbékélni saját magával.
2022. okt. 8. 03:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá,hogy milyen jól érezted magad és,hogy szeretnéd megismételni!
2022. okt. 8. 04:48
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Még mindig 4es vok

Anno velem így történt! Ràm írt és folytattuk ....

2022. okt. 8. 04:50
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

Mi a gond, dugjatok nagyokat és sokszor...az élet rövid és szar....éljétek ki magatokat.

Ha újra kezdeném, már én sem lennék sem hűséges, sem romantikus senkivel.

2022. okt. 8. 05:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van ilyen haverom...heteronak mondja magát.de iszogatásnál kijön belöle a fiu iránti vágy...
2022. okt. 8. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Irj rá, mint máskor. Ha jó volt neki, úgyis ő fogja szóba hozni a történteket.
2022. okt. 9. 09:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Barátság szexszel fűszerezve?

Ha mellőzitek a romantikát, nem képzel egyikőtök sem többet annál, mint ami, a legjobb dolog lehet, ami veletek történik.

2022. okt. 9. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!