Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az egyik legjobb barátommal most hogyan tovább?
Elmentünk iszogatni haveromhoz többen, majd ketten maradtunk haverommal végül szó szót követett és jóformán részegen (haverom sokkal többet ivott mint én) odáig jutottunk hogy felvetette hogy érdekli hogy milyen lehet. Nem tudta rólam hogy biszex vagyok és én sem róla hogy érdekli fiúval őt.
Igazából régóta bennem volt hogy jó lenne ismét sráccal lenni de a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna hogy egyik legjobb barátommal fog ez igy összejönni.
Élveztünk mindketten, viszont most nem tudom mi lesz a kettőnk barátságából, főleg hogy utána már nem sokat beszéltünk hanem eljöttem. Azóta sem beszéltünk, valószínűleg már rég alszik, én viszont nem igazán tudok így.
Szerintetek?
22f
Vagy bejön neki és akkor folytathatjátok, vagy nem
és akkor ráfogja a piára, hogy nem emlékszik semmire.
Még mindig 4es vok
Anno velem így történt! Ràm írt és folytattuk ....
Mi a gond, dugjatok nagyokat és sokszor...az élet rövid és szar....éljétek ki magatokat.
Ha újra kezdeném, már én sem lennék sem hűséges, sem romantikus senkivel.
Barátság szexszel fűszerezve?
Ha mellőzitek a romantikát, nem képzel egyikőtök sem többet annál, mint ami, a legjobb dolog lehet, ami veletek történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!