Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan srác aki nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan srác aki nagyon fiatalon belement szexuális dolgokba? Pl, idősebbel, vagy molesztálták, suliba osztálytarssal vagy akar edzésen?

Figyelt kérdés

Nem akarom elhinni amit a haverom mondott!

13 evesen, 7-8-ig a tesitanárja rendszeresen leszopta meg leszopatta az oltozoben!

Hosszú leírni amit elmesélt azért csak a lenyeget írtam le!

Léteznek tényleg ilyenek?

2022. okt. 7. 20:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egyebkent a haverom biszex, de a fiúk fele hajlik nagyobb aranyba.

O mondta, hogy mar 11-12evesen ezt tudta.

2022. okt. 8. 06:54
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Nekem csak emlékfoszlányok vannak róla, elég kicsi lehettem. Arra emlékszem hogy bátyám alsógatyában volt álló farokkal és a vége ki is ért belőle, sőt ki is vette és megkérdezte hogy nem-e akarom bekapni de nemet mondtam. Másik, szintén vele hogy egyszer megkérdezte hogy tudom-e hogy kell hokizni, nyilván nem tudtam és hogy ő megmutatná akkor. Mire oda került a sor meggondolhatta magát mert valami gagyi játékot mutatott meg.
2022. okt. 8. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen sok mindent elfogadsz attól akihez ragaszkodsz. Nehéz eldönteni hogy amit veled csinál az jó vagy rossz. Nehéz feldolgozni
2022. okt. 8. 09:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen tudtam, hogy mit akarok. Már 12 éves koromtól vettem rá haverokat a közös masztira. Aztán 14 évesen egy srácot hogy leszopjon. Könyvtárból ismertem.
2022. okt. 8. 11:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt fiatalon szexuális élményem, ugyan nem idősebbel. Mikor 13 évesek voltunk a legjobb haverommal kipróbáltunk jó néhány dolgot. :D
2022. okt. 8. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt,de velem azonos korúval
2022. okt. 8. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!