Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Izgultatok már fel ilyenre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgultatok már fel ilyenre?

Figyelt kérdés

Biszex vagyok és srácokról régóta fantáziálok meg amikor akad alkalom mindig élvezem, viszont itt most nem kifejezetten erről van szó hanem beleképzelem néha magam abba a szituációba, hogy milyen lenne ha én speciel csaj lehetnék pár napig és olyan srácok akik számomra izgatóak megdugnának. Nem igazán tudom honnan jött ez nekem de nagyon felizgat ez a gondolat.

Ebben az a még furább hogy sráccal csak aktív tudok lenni, a passzív szerep nem vonz.

Volt már hasonlóan más? Kinek honnan jött? Szerintetek ez mit jelent? Ha passzívként kipróbálnám sráccal kicsit ki tudnám ezt élni? (Szerintem nem)

24f

2022. okt. 5. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Én néha aktív létemre képzelem el, hogy pl a másik úgy dönt, hogy ma nem passzív lesz és kényszerít hogy szopjam le majd tele élvezi az arcom. És mondom úgy hogy sose vágytam rá, hogy szopjak... Amúgy lehet ha kipróbálnám már nem is vonzana hisz alapba se.
2022. okt. 5. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagy vele egyedül :D
2022. okt. 5. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Abszolut. Izgalmas lenne olyan srácokkal szexelni akik csak azért nem mennek bele mert heterók. Eleve izgatna pár srác farka hogy mekkora vagy milyen.
2022. okt. 5. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Hu kipróbálnám veled
2022. okt. 5. 18:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is kipróbálnám nagyon sok mindenkivel, meg érdekes lenne ha “felszednének” :D
2022. okt. 6. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szívesen kipróbálnám a szopást, cserébe ha valaki meg akarja dugatni magát, rendben, de csak gumiban!
2022. okt. 6. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!