Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor hetero, leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hetero, leszbikus vagy biszex vagyok?. Valaki tud segíteni mert nagyon összevagyok zavarodva:/ 18L

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött ez az egész hogy elkeztem fantáziálni hogy milyen lehet lánnyal csókolózni meg az együtt let mint egy normális hetero kapcsolatban. Ezek után pedig vettem a bátorságot és kigondoltam azt hogy kifogom próbálni egy lánnyal a csókolózázt ez meg is történt az egyik ismerősömmel aki biszex. Hát mit mondjak akkor abba pillantban amikor megtörtént akkor erősen rossz volt és nem akartam többet hogy lánnyal csókolózzak. De aztán megint kiakartam próbálni a csókot mert azt hittem hogy valamit én rontottam el aztán másodjára már mintha kicsit tetszett volna de aztán már erősen össze voltam zavarodva és nem tudtam eldonteni hogy tenyleg tetszett vagy csak kíváncsi vagyok. Volt kapcsolatom fiúkkal is eddig 2baratom volt és onnan az egyikkel nagyon jó volt minden. Visszatérve lányokkal a csókot azt eltudom viselni de ha már jönne a szex rész ott akkor nem nagyon tudnám hogy mit kéne csináljak mert nem hinném hogy tesztene és a szex reszt a legjobban fiúval tudom elképzelni. Most akkor vagyon hetero, leszbikus vagy biszex vagyok?

2022. okt. 3. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
38%

Max kíváncsi biszex. De az sem... Ajkor lennél leszbikus ha pl szerelmes lennél egy csajba.

Szexualis vonzalom aznem leszbikus...

2022. okt. 3. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

komolyabban is kikéne probálni lánnyal nem csak csók mert sok lány csókolózott már a barátnőjével

ezt rajta kivűl senki más nem tudhatja jobban a szexualitásod

2022. okt. 3. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én enyhe biszexualitást mondanék, de ezt neked kell eldöntened és addig próbálkoznod, amíg el nem tudod dönteni.
2022. okt. 3. 17:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2022. okt. 3. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezt elfeljetettem oda írni elenzézést még annyi hogy nekem apum az eléggé homofób és anyámmal már 4 éve nem tartom a kapcsolatot és nem tudom hogy apumnak hogy mondjam el majd hogy mi lett végül
2022. okt. 3. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ez nem tartozik rá.
2022. okt. 3. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem heteróhoz állsz a legközelebb. csak nem értem, miért elölteted, ha nem jön be.
2022. okt. 4. 00:19
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Ugyanolyan vagy, mint én: KÍVÁNCSI HETERO !

Pasiként nem tartom magam se biszexuálisnak, se melegnek, mivel soha nem tudnék szerelmes lenni egy másik férfiba, velük a csók és szex gondolata is taszít, de a szopást egyszer kipróbálnám!

Ha nem tudsz beleszeretni egy másik lányba, akkor hetero vagy, és csupán a kíváncsiság hajt! Beszéld meg előtte egy ilyen lánnyal (például az ismerősöddel), hogy ki szeretnéd próbálni vele a szexet, de nem tudod, hogy milyen lesz, ne haragudjon meg, ha esetleg a közepén úgy döntesz, hogy Neked ez nem megy, és abba akarod hagyni!

Apukádnak meg nem kell tudnia róla, én is teljesen diszkréten kezelem a dolgot, csakis a belső vágyam, a legszűkebb családi kör sem tudja!

2022. okt. 4. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!