Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hetero, leszbikus vagy biszex vagyok?. Valaki tud segíteni mert nagyon összevagyok zavarodva:/ 18L
Max kíváncsi biszex. De az sem... Ajkor lennél leszbikus ha pl szerelmes lennél egy csajba.
Szexualis vonzalom aznem leszbikus...
komolyabban is kikéne probálni lánnyal nem csak csók mert sok lány csókolózott már a barátnőjével
ezt rajta kivűl senki más nem tudhatja jobban a szexualitásod
Ugyanolyan vagy, mint én: KÍVÁNCSI HETERO !
Pasiként nem tartom magam se biszexuálisnak, se melegnek, mivel soha nem tudnék szerelmes lenni egy másik férfiba, velük a csók és szex gondolata is taszít, de a szopást egyszer kipróbálnám!
Ha nem tudsz beleszeretni egy másik lányba, akkor hetero vagy, és csupán a kíváncsiság hajt! Beszéld meg előtte egy ilyen lánnyal (például az ismerősöddel), hogy ki szeretnéd próbálni vele a szexet, de nem tudod, hogy milyen lesz, ne haragudjon meg, ha esetleg a közepén úgy döntesz, hogy Neked ez nem megy, és abba akarod hagyni!
Apukádnak meg nem kell tudnia róla, én is teljesen diszkréten kezelem a dolgot, csakis a belső vágyam, a legszűkebb családi kör sem tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!