Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor normális szüzességet elveszteni?
A mi kultúránkban 18 év fölött már nyugodtan.
Keress társat, akivel szeretitek egymást, és utána mehet.
Szánj időt rá, és olyat keress, aki szintén ilyen.
Amikor van rá lehetőséged. 18 éves vagy vágysz rá mert meg akarod tudni milyen érzés lehet ez. Én is ugyanabban a helyzetben vagyok mint te.
22/F
Általában 15-17 év között elveszteni normális, de ha késel vele néhány évet, az sem baj!
Egyik kolléganőm kissé csúnyácska, Ő tavalyelőtt 31 évesen veszítette el, egy másik kolléganőm meg kissé duci, de átlagos arcú, viszont Ő meg annyira gátlásos, hogy Ő most 31 évesen nem csupán szűz még, de eleve közömbösen beszélni a témáról is kellemetlenül zavarba hozza!
Amikor úgy érzed már nem csak azért akarsz szexelni, mert már mindenki más csinálta, hanem amikor kifejezetten vágysz rá.
Onnan tudod - szerintem - hogy eljött a vízválasztó pillanat, amikor már nem azon agyalsz hogy szűz vagy és ez lenne a motiváltságod, hanem egyszerűen szeretnél valakit magad mellé, a pasikat lesed, mert már érzelmi és testi igényeid hajtanak - nem MÁS.
Én 21 éves voltam. 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!