Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális vagyok?
Senki nem tudja hogy a fiukhoz vonzodom.
Kiskorom ota erdekeltek a fiuk felallt rajuk meg stb.. de a lanyokat is szeretem csak nem áll fel rájuk valamiert igaz még nem volt sose barátnőm és mikor megfogta egy lány a kezemet nagyon szerelmesnek ereztem magamat .
És megprobaltam egy nude csaj képre kiverni de nem állt fel aztan gondoltam egyet hogy fiura elsonek felizgitom magamat es fel is allt a fiura aztan at mentem a csaj kepre es elkezdtem mondogatni hangosan hogy de jó pina meg ilyenek és élveztem is hogy egy csajra gondolva vertem ki. Akkor most biszex vagyok?
Ja meg valamiert szoktam nezni a lanyok fenekét suliba nem tudom miert de mindig rá áll a szemem de nem áll fel rá a farkam.
Egyszer mar elottem 1 meterre egy csaj lehajolt es nagyon kozel volt hozzám hátulról láttam a fenekét de nem allt fel rá.
De azon gondolkoztam mivan ha felállna akkor a farkam ha megcsokol egy csaj? Csak mert meg nem csokoloztam es azon gondolkozom hatha akkor feizgulok
Én mindig azt mondom hogy ez felfogás kérdése, ugyanakkor nem mások által kitalált címkék alapján kell beskatulyáznod magad. Élvezd az életet, szeresd, akihez szívből vonzódsz és ne a megnevezéseken agyalj. Az nem sokat számít.
De ha ezek ellenére érdekel a véleményem, szerintem ha csak érzelmi szinten is megmozdul benned valami a lányok iránt, lehetsz biszex
Előző, ő elfogadta a meleg mivoltát, csak azon morfondírozik, hogy a csajok IS érdeklik-e, azaz biszex-e.
Kérdező, próbáld ki csajjal is. Hogyan közeledj hozzá? Csajokhoz inkább fokozatosan. És elsősorban érzelmileg! A csajok általában ismerkedéskor nem szeretik, ha a testiséggel lerohanják őket. Éronts meg a vállát néha, finoman, gyengéden. Nézz a szemébe, amikor beszélgetsz vele, persze ne mereven. Érdeklődj felőle őszintén, hogy érzi magát. Dícsérd meg idővel, a kinézetét, de ne perverz módon! Csak hogy szép a szeme, szép az alakja, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!