Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Senki nem tudja hogy a fiukhoz vonzodom.

Kiskorom ota erdekeltek a fiuk felallt rajuk meg stb.. de a lanyokat is szeretem csak nem áll fel rájuk valamiert igaz még nem volt sose barátnőm és mikor megfogta egy lány a kezemet nagyon szerelmesnek ereztem magamat .

És megprobaltam egy nude csaj képre kiverni de nem állt fel aztan gondoltam egyet hogy fiura elsonek felizgitom magamat es fel is allt a fiura aztan at mentem a csaj kepre es elkezdtem mondogatni hangosan hogy de jó pina meg ilyenek és élveztem is hogy egy csajra gondolva vertem ki. Akkor most biszex vagyok?

2022. szept. 30. 23:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ja meg valamiert szoktam nezni a lanyok fenekét suliba nem tudom miert de mindig rá áll a szemem de nem áll fel rá a farkam.

Egyszer mar elottem 1 meterre egy csaj lehajolt es nagyon kozel volt hozzám hátulról láttam a fenekét de nem allt fel rá.

De azon gondolkoztam mivan ha felállna akkor a farkam ha megcsokol egy csaj? Csak mert meg nem csokoloztam es azon gondolkozom hatha akkor feizgulok

2022. szept. 30. 23:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha biszex is vagy, nagyon meleg oldalon.
2022. szept. 30. 23:48
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Jaja, 90% meleg, 10% biszex kb. az arányok benned. Szexuálisan egyáltalán nem gerjedsz a nőkre. Amit egyetlen kézfogásból éreztél az minden volt csak nem a szerelem.
2022. okt. 1. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Meleg vagy !de ne parázz ezen.barátkozz meg a dologgal.
2022. okt. 1. 00:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt mondom hogy ez felfogás kérdése, ugyanakkor nem mások által kitalált címkék alapján kell beskatulyáznod magad. Élvezd az életet, szeresd, akihez szívből vonzódsz és ne a megnevezéseken agyalj. Az nem sokat számít.

De ha ezek ellenére érdekel a véleményem, szerintem ha csak érzelmi szinten is megmozdul benned valami a lányok iránt, lehetsz biszex

2022. okt. 1. 07:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy minimum biszexuális vagy! 😊 És azt is remélem, hogy velem fogsz először csókolózni! 😍🤘😆
2022. okt. 1. 10:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, vsz. 90 % körüli melegség. Tudom, nem szép dolog a másikkal szemben, de ki kellene próbálnod a csókolózást egy lánnyal. Ha az se állít fel, akkor felejtős a hetero oldal.
2022. okt. 1. 12:06
 8/11 A kérdező kommentje:
És hogy csináljam hogy csokolozzon velem egy lany?
2022. okt. 1. 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom fiatal vagy. Dragam te meleg vagy csak meg nem fogadtad el :)
2022. okt. 2. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Előző, ő elfogadta a meleg mivoltát, csak azon morfondírozik, hogy a csajok IS érdeklik-e, azaz biszex-e.

Kérdező, próbáld ki csajjal is. Hogyan közeledj hozzá? Csajokhoz inkább fokozatosan. És elsősorban érzelmileg! A csajok általában ismerkedéskor nem szeretik, ha a testiséggel lerohanják őket. Éronts meg a vállát néha, finoman, gyengéden. Nézz a szemébe, amikor beszélgetsz vele, persze ne mereven. Érdeklődj felőle őszintén, hogy érzi magát. Dícsérd meg idővel, a kinézetét, de ne perverz módon! Csak hogy szép a szeme, szép az alakja, ilyesmi.

2022. okt. 2. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!