Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak itt idősebb pasik ismerkedni pasikkal?
Én vidéken lakom a Győr mellet, 50 pluszos nős vagyok. Közös masztira keresek hasonló korú cimbit, akivel egy is programokat is csinálhatnánk.
Nézegettem társkeresőket, de gyanús, hogy egy csomónak ugyanolyan a kinézete és mind fizetős. Többen írták, hogy itt találtak ilyen barátot bár azok inkább a 20-as korosztály.
Szívesen levelezek bárkivel,de nem itt,hanem emailban,Ha ide nem tudok
2-3 napig belépni az emailt a telómon is könnyebb.Még egy,képet és videót
is lehet küldeni,mert végül is valamit látni kell idővel a másikból.
Már ez is nagy szó, amit a 13-as felvázol.Mai világban már a beszélgetés is fontos,ha már találkozni senki sem akar.
És barátkozni sem :(
F/Bp
Én 49 vagyok, Pesti de itt sem találtam még olyan pasit aki ismerkedne előbb és csak utána lenne bármi más.
Mondjuk én nős vagyok pasival eddig egyszer voltam akkor is alig történt valami, de mégis vágyom egy állandó nálam idősebb haverra akivel lehet időnként sörözni dumálni és ha minden klappol szexelni.
Én is ötvenes vagyok és budapesti, de már nem hiszek a csodákban a sok negatív élmény, csalódás, eltűnés stb. után.
Azt nem értem, hogy a vágy annyi férfiban megvan, miért nem mernek túllépni az írogatáson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!