Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szoktak itt idősebb pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktak itt idősebb pasik ismerkedni pasikkal?

Figyelt kérdés

Én vidéken lakom a Győr mellet, 50 pluszos nős vagyok. Közös masztira keresek hasonló korú cimbit, akivel egy is programokat is csinálhatnánk.

Nézegettem társkeresőket, de gyanús, hogy egy csomónak ugyanolyan a kinézete és mind fizetős. Többen írták, hogy itt találtak ilyen barátot bár azok inkább a 20-as korosztály.

2022. szept. 26. 09:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 a másik amitől herótom van, hogy nagyon sok ember bunkó. A neten úgy viselkedik, olyanokat mond, csinál, amit egyébként nem tenne. pl. amit írtál is, a való világban nem hagyom ott a beszélgetőpartneremet, normális búcsú vagy magyarázat nélkül, itt igen.Miért nem lehet normélisan elmondani mi a baj, meguntam, mást találtam, kifulladt a dolog vagy egyszerűen félek a személyes találkozástól, de ezt is az elején kellene tisztázni, hogy tudd mire számíthatsz.
2022. szept. 30. 06:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is Győr mellett lakom. 32 éves passzív srác vagyok. Eddig csak kétszer voltam pasival.
2022. szept. 30. 22:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen levelezek bárkivel,de nem itt,hanem emailban,Ha ide nem tudok

2-3 napig belépni az emailt a telómon is könnyebb.Még egy,képet és videót

is lehet küldeni,mert végül is valamit látni kell idővel a másikból.

2022. okt. 3. 02:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Már ez is nagy szó, amit a 13-as felvázol.Mai világban már a beszélgetés is fontos,ha már találkozni senki sem akar.

És barátkozni sem :(

F/Bp

2022. okt. 14. 11:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 49 vagyok, Pesti de itt sem találtam még olyan pasit aki ismerkedne előbb és csak utána lenne bármi más.

Mondjuk én nős vagyok pasival eddig egyszer voltam akkor is alig történt valami, de mégis vágyom egy állandó nálam idősebb haverra akivel lehet időnként sörözni dumálni és ha minden klappol szexelni.

2023. dec. 16. 17:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Én szeretnék egy állandó cumiztatót
2023. dec. 16. 17:04
 17/18 FV107 ***** válasza:
A korból adódóan nehezebb összehozni már valamit.
2023. dec. 19. 02:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is ötvenes vagyok és budapesti, de már nem hiszek a csodákban a sok negatív élmény, csalódás, eltűnés stb. után.

Azt nem értem, hogy a vágy annyi férfiban megvan, miért nem mernek túllépni az írogatáson?

aug. 30. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!