Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Esti randira mit vegyek fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esti randira mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Kicsit kezdő crosddresser fiú vagyok, így női ruha a kérdés leginkább lányokhoz, de fiúk is valaszolhatnak, milyen összeállítás tetszene a másikon egy ilyen randin?

Jól alakulnak a dolgok egy sráccal, ma este átjön megnézni a válogatott meccset, aztán esélyes, hogy ott is tölti az éjszakát.

Nem tudom mit vegyek fel ilyen alkalomra? Bőrhatású leggings meg valami csini top és alá valami szexi fehérnemű vagy felülre csak egy body?

Vagy valami miniruha harisnyával, esetleg combfix és magassarkú, de az már lehet sok lenne, bár a meccs után szex lesz a program úgy is :D

2022. szept. 23. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne gondold túl a dolgot, csak lazán, ahogy érzed.

Erre a kérdésemre a volt párom mindig azt szokta mondani, hogy engem.

Érezd jól magad!

N

2022. szept. 23. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első variáció amit leírtál szerintem teljesen jó, túlzásokba nem kell esni magassarkúval és ilyenekkel, csak érezzétek jól magatokat
2022. szept. 23. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
mint egy asszony, olyan vagy xd
2022. szept. 23. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
FÉRFI ruhát, barátom. Mert FÉRFI vagy. És annak megfelelően viselkedj, keress barátnőt, mert boldog lesz vele az életed.
2022. szept. 23. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Na mostmár nekem tényleg elég az internetből mára
2022. szept. 24. 03:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5,6.

Ti mi a fhaszt kerestek itt?

Ha valami nem tetszik, akkor olvassatok a keszbi kategóriában, mert ott még fhaszt is tudtok verni közben..

2022. szept. 27. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Ruhát!
2022. szept. 28. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!