Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex és meleg fiúk szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex és meleg fiúk szerintetek egy önző biszex pasi talál partnert?

Figyelt kérdés
Tehát ha csak az a lényeg neki, hogy őt kényeztessék orálisan és kész?
2022. szept. 18. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mindenre lehet partnert találni.
2022. szept. 18. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Csomó passzív ír majd :)
2022. szept. 18. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Már csak azért is talál, és elég hamar, mert ma nagy igény van az ilyen önző pasikra. Ez az új trend...
2022. szept. 18. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Voltam már ilyen pasival
2022. szept. 18. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:
14%
Az ilyen csóró, hogy nincs pénze prostira? Az semmilyen viszonzást nem vár, viszont pénzt igen.
2022. szept. 18. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Talál. Sok meleg van aki kapcsolatot keres, de sok olyan is aki csak nettó szexet és a passzív oldalon zongorázik.
2022. szept. 18. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem könnyű. Elméletben lehetséges, de nekem pl nem nagyon sikerül.

Én egy nős, érett férfi vagyok, és csak annyi érdekelne, hogy egy fiatal srác időnként jól leszopjon, de nagyon nehéz erre partnert találni. Pedig sokan írják, hogy ez elfogadható, de mégse akar összejönni.

Azért tarts ki, előbb-utóbb biztos sikerül.

2022. szept. 19. 09:03
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Én viszonzás nélkül szopok akár, csak legyen szimpi a partner valamennyire és ő utazzon az aktushoz, és ne én (privát jöhet!). Ha nem igazán szimpi, akkor nem szopok, és marad részemről a kézimunka.

Sokféle variáció van. Van, akit inkább az anál vonz, van, akit inkább az orál, és van, akit mindkettő.

Léteznek uni melegek, uni biszexek is, akik mindkét szerepet szeretik. És legalább ennyien, akik csak az egyik szerepet. Az aktív szerep pont arról szól a melegszexben, hogy nem viszonoz. A passzív szerep meg azt jelenti, hogy nem vár viszonzást.

2022. szept. 20. 16:31
 9/10 sandrisbp ***** válasza:
88%
Bőven talál, ha elég helyes a pasi.
2022. szept. 21. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
Én kezdő crossdresder vagyok, elsőre csak szopnék, szóval megfelelne nekem.
2022. szept. 24. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!