Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora lehet azoknak 18-huszonéves srácoknak az aránya, akik nincsenek fent Romeon, mert annyira nem keresgélnek, de ha adódna helyzet, esetleg kalandoznának sràccal/pasival?
Figyelt kérdés
(Akár azért, mert csak ritkán jön elő ez a vágyuk, vagy azért mert pl. barátnőjük van stb...)2022. szept. 17. 07:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok van ilyen! Százalékot nen tudnék mondani, de jóval többen vannak ilyenek, mint ami látszik.
2/8 anonim válasza:
Jóval többen vannak ilyenek, mint akik regisztrálnak is bármilyen oldalra fiú partnert keresni
3/8 anonim válasza:
Szerintem sok. Én pl egy időben mikor sokat chateltem, és kerestem fiúkat (és csajokat) sima chaten, akkor jópárszor ráírtam beszélgetés gyanánt olyan fiúkra akik amúgy heteróként voltak regisztrálva. És amikor dumáltunk a szexről, csajokról stb akkor rákérdeztem, hogy esetleg nyitott e vagy kipróbálná e bármilyen szinten fiúval és meglepően sokan igent mondtak. Sőt olyan is volt akivel aztán kipróbáltuk.
4/8 anonim válasza:
Rengetegen vannak. Hidd el, kalandoznak is. Nem úgy mint az említett oldalak lakói, akik csak ábrándoznak róla.
5/8 anonim válasza:
Nagyon sokan nincsenek fent azon az oldalon, tényleg sokat ismerem, én se vagyok fent amúgy.
6/8 anonim válasza:
Ha van itt ilyen írhat. Én se vagyok rómeón
7/8 anonim válasza:
Én se vagyok fent de kipróbálnám milyen szopni.. 26 éves budapesti vagyok
8/8 A kérdező kommentje:
De akkor velük hogyan lehet ismerkedni? :)
2022. okt. 5. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!