Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha valaki huszonévesek jön rá, hogy bizonyos értelemben van benne bi hajlam? Vagy ez mi pontosan?
Az egyértelműség kedvéért 22 éves srác vagyok.
Szóval egyáltalán nem tudok úgy nézni egy férfira, mint egy nőre, tehát a romantikus rész az abszolút heteró oldalon van csak nálam. A férfi test sem vonz igazából, sosem fantáziáltam ilyesmiről életemben. Viszont az előbb egy szexkamera oldalon nézegettem a csajokat és beugrott egy srác is, izmos felső testtel, nem túlzottan kigyúrva, de jó fizikummal (mellizom, bicepsz stb.) és verte a farkát, elég nagy volt neki. És ez izgatott hirtelen. Azt tudni kell rólam, hogy szubmisszív vagyok szexuálisan, és az is izgat már sok éve, ha a domina "kényszer szopat", maga a megalázó helyzet miatt igazából. De így külön még soha nem eszméltem rá ilyesmire. Szóval izgat a szopás gondolata. Ez mi? Heteroromantikus bi lennék? De akkor miért nem néztem sosem úgy egy palira sem, hogy de jó lenne vele valami, vagy ilyesmi? Soha nem izgattak külsőre sem. Kicsit össze vagyok zavarodva igazából.
Felejtsd el kérlek ezt a heteroromantikus és egyéb idióta megnevezéseket.
Mivel izgat a szopás gondolata biszex vagy, mert szólnál pasit. Az hogy milyen pasi az eseted, az a te dolgod.
Detto ugyan ez van velem is, nyugi, a szexuálitast szeretik az emberek valami stabil, örökké tarto és nem változo dolognak tekinteni, de szerintem kicsit sem az, az embernek vannak vagyai, amik különböző eletkorokban valtozhatnak, van amiket meg is él, vagy amik megmaradnak fantazia szinten.
Engem addig addig izgatott a gondolat hogy ferfival legyek, hogy megtettem, és bejött, bár nőkkel vannak/voltak jobb és nagyobb orgazmusaim, de extranak néha jólesik ha van olyan srac akivel el lehet lenni. Mindenemellett ahogy te is mondtad, a romantikus része meg a kapcsolat az csak nők felé működik nálam is, igazabol egy pasinak csak a farka érdekel, meg az hogy amig velem van addig élvezze, élvezzük a közös időt. :)
Szóval ne parazd tul, kezeld lazábban, majd ha esetleg úgy hozza az élet hogy lenne lehetőséged kiprobalni, akkor majd úgy is meglátod hogy hogyan reagálsz élesben a szitura. Addig meg ne félj a fantaziaidtol, vagy a vgyaidtol.
25, Bp.
Ezek a heteroromantikus/kíváncsi/pánszexuális meg egyéb jelzők tényleg inkább viccesek már :D
Biszex vagy, azt kész, nem kell szégyellni, pláne nem névtelenül :)
33 vagyok.
En nem kategorizalom be magam... Szeretnek egy bi szexhavert. Nem vonzodom a pasikhoz. Meg meg se nezem oket.
Heteroszexuális bi???
Most hetero vagy, vagy bi???
Nincsen biszex hajlam CSAK BISZEXUALITÁS!!! Ez ennyire egyszerű!
Unom ezeket a kérdéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!