Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon ki szeretném próbálni már férfival, de nem igazán akarok magával a férfival megismerkedni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 10:20
2/12 A kérdező kommentje:
28
2022. szept. 12. 10:25
3/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Próbáljuk ki egymással.
5/12 anonim válasza:
Mit szeretnél kipróbálni férfival? Melyik oldalt?
6/12 anonim válasza:
Ha jó nő vagy, írj privátot.
Üdv 49/ f.
7/12 anonim válasza:
én is pont így vagyok ezzel
én még egy szűz fiatal passzív sràc vagyok
de csak az aktív srác álló farka érdekel :P
szeretnék ráülni és élvezésig lovagolni esetleg előtte jól leszopni...
ismerkedni, barátkozni és szorosabb kapcsolatot nem akarnék vele
csak egy alkalommal kipróbálni, hogy milyen egy álló farkat meglovagolni vagy ha kutyapózban valaki megdugja a seggem...
esetleg ha nagyon tetszik nekem a dolog, akkor akár több alkalommal is...
de csak ennyit szeretnék
amúgy vékony és alacsony vagyok
kicsit nőiesebb testalkattal és hosszú hajjal
8/12 anonim válasza:
Én is kipróbálnám sráccal, akinek kicsi a farka, max. kb. 10-12 centi, de egyelőre csak élvezésig szopnám.
9/12 anonim válasza:
Lemész a magnumba, vagy egy szexmoziba nem ismerkedni vannak ott az emberek hanem a szexért, senki sem fogja kérdezni hol laksz, mivel foglalkozol stb. Avagy net alkalmi szex, ott sem az életpályádra lesznek kíváncsiak.
10/12 anonim válasza:
Egy kisfarkuval szivesen kiprobálnám én is a kölcsönös kiverést, esetleg egymás elötti kiverést. (Szintén ismerkedés nélkül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!