Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, voltatok már fiúval? Aktív vagy passzív szerepet szereted?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, biszex(bár senki, még legjobb barátom, kedvenc családtagom se tudja, mivel full heterokent viselkedek) nekem az jönne be ha c.miznám a srácot, megd.gatnatnám magam, simogatná a srác a testem, ny.logatnám a srác zacsiját ilyenek vonzanak :D2022. szept. 10. 21:34
2/11 anonim válasza:
Engem is ilyenek vonzanak
Sajna nekem se volt még senkim de szeretnem mar odaadni magam egy helyes aktivnak
18p
4/11 anonim válasza:
Voltam már sokszor és nagyon jó. Nem mondom senki másnak sem, mert köze nincsen hozzá. Imádom nyalni a srác fenekét, majd ujjazni és úgy dugni, jó mélyen, hogy elélvezzen ettől. Ez baromi jó dolog, jobb, mint csajjal!
5/11 anonim válasza:
Igen voltam ill vagyok rendszeresen
6/11 anonim válasza:
Igen voltam és nagyon jó volt
Passzív szerepet jobban szeretem
7/11 anonim válasza:
Aktívan szeretem,de csak az érzelmes szexre vagyok nyitott.Azvolyanra nem hogy egy gyors menet és mindenki megy az asszonyhoz.az ilyen offos.átcseszés.....el kell dönteni vagy kuki vagy punci kell!
8/11 anonim válasza:
sosem voltam még férfival de kipróbálnám
engem a passzív szerep izgat, tehát dugatnám magam
de nincs rá aktív partnerem
10/11 anonim válasza:
Voltam, 13 evesen eloszor, kortarsakkal, meg csak a szamban jartak de erdekelne mas is, foleg rendszeres, 42f, dunakeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!