Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó biszexnek lenni? Jobb, az, hogy tudsz az ellenkező nemmel is mutatkozni?
Az, hogy nem tudod eldönteni, mentális probléma, nem szexuális orientáció. Ha biszex vagy, mindkét nem vonz, nincs olyan, hogy dönteni kell.
Én bi vagyok amúgy, és szeretek az lenni, de nem azért, mert lehet pasival mutatkozni. Nővel is megtennèm, ha úgy alakulna.
6, és milyen mentális probléma? Mert vannak de akárhogy próbálom elemezni magam, nem jutok dűlőre. Mi köze van a vonzalomnak a mentális problémához?
Én most úgy állok hozza hogy biszexnek lenni is eléggé hajaz a mentális gondhoz… annyira különböző a 2 nem, annyira különböző érzés ahogy hozzad érnek, hogy nehéz elképzelni hogy valakit mindkettő vonz… legalábbis számomra.
8-as vagyok. Ti überokosok, ahelyett hogy az egótokkal gondolkodnátok mielőtt lepontoztok bárkit is, olvassatok tudományos cikkeket a biszexuálisok mentális egészségéről. Segítek, itt van egy a sok közül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!