Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Jó biszexnek lenni? Jobb, az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó biszexnek lenni? Jobb, az, hogy tudsz az ellenkező nemmel is mutatkozni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 8. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem választás kérdése... szóval nem tudod eldönteni, max. azt hogy szorongsz a vágyaid miatt vagy elfogadod saját magad. Ergo nincs értelme a kérdésnek, aki elfogadta önmagát annak jó, aki nem az meg más akar lenni mint ami.
2022. szept. 8. 16:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Meleg srácként kérdezem, hogy jobb, ha tudsz nővel is mutatkozni. Tudom, hogy nem választás kérdése.
2022. szept. 8. 16:07
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nagyon rossz annak lenni mentális egészség szempontjából… engem csak összezavar
2022. szept. 8. 16:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Rosszabb, mintha homoszexuális lennél?
2022. szept. 8. 16:25
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom milyen férfiként melegnek lenni, de nőként sem olyan jó hogy nem tudom eldönteni hogy konkrétan melyik nemhez vonzodom…
2022. szept. 8. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Az, hogy nem tudod eldönteni, mentális probléma, nem szexuális orientáció. Ha biszex vagy, mindkét nem vonz, nincs olyan, hogy dönteni kell.

Én bi vagyok amúgy, és szeretek az lenni, de nem azért, mert lehet pasival mutatkozni. Nővel is megtennèm, ha úgy alakulna.

2022. szept. 8. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Biszex srác vagyok, de nem szeretek mások előtt mutatkozni. Megjegyzem, a "pasimmal" néha szoktam, de nem hívjuk fel magunkra a figyelmet. A szexualitásom nem zavar, de ha akarnék családot alapítani vagy komoly hetero kapcsolatot kialakítani, akkor azért okozna gondot.
2022. szept. 8. 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
11%
A biszexuálisoknak kiemelkedően rossz a mentális egészségük.
2022. szept. 8. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
20%

6, és milyen mentális probléma? Mert vannak de akárhogy próbálom elemezni magam, nem jutok dűlőre. Mi köze van a vonzalomnak a mentális problémához?

Én most úgy állok hozza hogy biszexnek lenni is eléggé hajaz a mentális gondhoz… annyira különböző a 2 nem, annyira különböző érzés ahogy hozzad érnek, hogy nehéz elképzelni hogy valakit mindkettő vonz… legalábbis számomra.

2022. szept. 8. 19:04
 10/11 anonim ***** válasza:
40%

8-as vagyok. Ti überokosok, ahelyett hogy az egótokkal gondolkodnátok mielőtt lepontoztok bárkit is, olvassatok tudományos cikkeket a biszexuálisok mentális egészségéről. Segítek, itt van egy a sok közül:

[link]

2022. szept. 8. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!