Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki vagy csak kedves és udvarias?
Van egy nálam idősebb pasi aki szerintem rám hajtott.Ezzel semmi baj sincsen, nekem szimpatikus a férfi.
Viszont eléggé bizonytalan személy vagyok, így nem igazán bízom a megérzéseimben és talán a "jelekben" sem amiket elvileg ad.
A jelek:
-Kinyitja előttem az ajtót.
-Mindig mosolyog ha meglát.
- Az egész teste felém mutat miközben a fotelben ül.
- Egymás után 2x kimondta a keresztnevem.
- nevetett a "vicceimen".
Bár most legutóbb mikor taliztunk olyan lehangolt volt. Ezért egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy tetszem e neki. A mosolygás megvolt csak mintha távolság tartóbb lett volna.
Egyszóval számomra kicsit furcsa a pali.
Ez nem flört, nem tudom, miért írtad kulcsszónak.
Sima udvariasság, ne láss bele többet.
Mosoly és mosoly közt is van különbség.
Van AZ a mosoly meg mellé AZ a nézés ami általában romantikus/szexuális érdeklődést mutat. Szerintem ezt az ember többnyire érzi, hogy ez "más". Máshogy néz v mosolyog mint mások.
Ez eddig csak udvariasság.
Férfiként írom,hogy a könyvtárban, ahová járok,naponta megteszi ezt más is,én is olyannal,akit már ismer az ember. De nem flört és nem egyéb, csak mezei udvariasság.
Pl a könyvtáros srácnak csak a keresztnevét tudom,viccet mesél ő is,én is,van nevetés is.Mosolyog ő is,én is, de mások is.Fiatalabb és volt ,hogy előreengedtem az ajtón.
De ezek napi emberi gesztusok,ebbe nem kell többet beleképzelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!