Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vajon tetszem neki vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki vagy csak kedves és udvarias?

Figyelt kérdés

Van egy nálam idősebb pasi aki szerintem rám hajtott.Ezzel semmi baj sincsen, nekem szimpatikus a férfi.

Viszont eléggé bizonytalan személy vagyok, így nem igazán bízom a megérzéseimben és talán a "jelekben" sem amiket elvileg ad.

A jelek:

-Kinyitja előttem az ajtót.

-Mindig mosolyog ha meglát.

- Az egész teste felém mutat miközben a fotelben ül.

- Egymás után 2x kimondta a keresztnevem.

- nevetett a "vicceimen".

Bár most legutóbb mikor taliztunk olyan lehangolt volt. Ezért egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy tetszem e neki. A mosolygás megvolt csak mintha távolság tartóbb lett volna.

Egyszóval számomra kicsit furcsa a pali.

2022. szept. 7. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Ez még szimpla udvariasság, semmi többre nem utal. Tetszeni majd akkor fogsz neki ha elhív valamilyen "programra" 😅
2022. szept. 7. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Milyen kis esetlen vagy. Aranyos :)
2022. szept. 7. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy? 13?
2022. szept. 7. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem flört, nem tudom, miért írtad kulcsszónak.

Sima udvariasság, ne láss bele többet.

2022. szept. 7. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Ja, hogy még fiú is vagy. Az ember azt gondolná, a lányok álmodoznak folyton. Nem udvarol neked.
2022. szept. 7. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mosoly és mosoly közt is van különbség.

Van AZ a mosoly meg mellé AZ a nézés ami általában romantikus/szexuális érdeklődést mutat. Szerintem ezt az ember többnyire érzi, hogy ez "más". Máshogy néz v mosolyog mint mások.

Ez eddig csak udvariasság.

2022. szept. 7. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom,hogy a könyvtárban, ahová járok,naponta megteszi ezt más is,én is olyannal,akit már ismer az ember. De nem flört és nem egyéb, csak mezei udvariasság.

Pl a könyvtáros srácnak csak a keresztnevét tudom,viccet mesél ő is,én is,van nevetés is.Mosolyog ő is,én is, de mások is.Fiatalabb és volt ,hogy előreengedtem az ajtón.

De ezek napi emberi gesztusok,ebbe nem kell többet beleképzelni :)

2022. szept. 8. 04:45
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Igen lehet:)
2022. szept. 8. 07:33
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Mikor lehangolt volt, meg kellett volna kérdezned, mi bántja, mi baja van, miért olyan. Így tehettél volna felé egy jelet!
2022. szept. 8. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!