Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátnőmnek szeretnék szülinap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek szeretnék szülinapjára egy női partnert, mert már nagyon vágyik rá, hogy nővel is megpróbálja egyszer. Tartok tőle, hogy valami megváltozna köztünk, pedig nagyon szeretjük egymást. Meg merjem lépni?

Figyelt kérdés

3-asban szeretné velem, de egyelőre nem léptünk még az ügyben eddig. Most meglepném egy ilyen felállással egy alkalomra, de kicsit tartok a dologtól. Félek, hogy milyen hatással lesz ez a kapcsolatunkra. Amúgy egy nyitott és érdeklődő pár vagyunk, de mégis tartok tőle, hogy milyen hatása lenne az esetnek.

Voltatok már ilyen helyzetben?

Lehet egyáltalán találni olyan nőt, akivel meg lehet beszélni, hogy mik lennének a szabályok?

48/F

2022. szept. 6. 16:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18%
Lehet nem kellett volna elmondanod neki. Honnét tudod, hogy nem csak azért mondta ezt a hármas dolgot, hogy megfeleljen neked? Biztos vagyok benne nőként, hogy nagyon rosszul esik neki az, hogy te már voltál egyszerre több nővel.
2022. szept. 6. 17:57
 22/30 anonim ***** válasza:
91%

A meglepetés elsülhet rosszul is, ha szeretnéd hogy tényleg kipróbálja akkor beszéljétek meg, és közösen keressetek partnert hozzá.

Jó dolog tud lenni már ha tényleg mind a ketten szeretnétek kipróbálni és vágytok is rá, és persze találtok megfelelő partnert rá.

Én minden esetre drukkolok. Jó élmény tud lenni, csak sok türelem kell a megfelelő partnerhez...

2022. szept. 6. 20:02
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell megbeszélni vele, hogy ő akar-e nővel lenni, vagy inkább téged másik nővel látni. A kettő nagyon nem ugyanaz. Attól még, hogy vágyik nőre, nem biztos, hogy beveszi majd a gyomra, hogy az orra előtt dugsz meg mást. Illetve más a fantázia, meg más átélni, ahol konkrétan látja majd rajtad, hogy mennyire élvezed a másik nőt. Az arcod, a reakciód a másikra. Ilyenek a fantáziából kimaradnak általában.
2022. szept. 7. 22:25
 24/30 anonim ***** válasza:
50%

Miért nem szervezel be neki pasit 3asra?

Jaa, gondolom az nem ugyanaz, hogy a te orrod előtt dugják meg, az már nem tetszene, csak a habiszti meglepetés az asszonynak. Tuti nem arról van szó, hogy te dugnál 2 nővel :D

2022. szept. 8. 04:37
 25/30 anonim ***** válasza:
19%
Úgy kamu a kerdes ahogy van,ne foglalkozzatok vele.
2022. szept. 8. 10:11
 26/30 anonim ***** válasza:
91%

Mennyire bi a csajod mertha nagyon akkor lehet gond belölle,hogy dob a lányért.

Ha csak kiváncsi akkor meglehet lépni...bár akkor is ott van a sarokban a lehetőség arra,hogy pályán kívül kerülsz....de mindentől nem lehet es nem is kell félni.

Szóval a vonzodás mértéke alapján dönts. Szerintem.

2022. szept. 8. 10:48
 27/30 A kérdező kommentje:

Nem bi.

Az egészet ő hozta fel még korábban, és azóta is párszor előkerült a téma. Én már voltam két nővel, tök jó, meg minden, de most engem csak ő érdekel.

Szóba került a pár-párral is, de az meg még nekem lenne egy ugrás, a bi pasi része nagyon taszít.

Felmerült a simán plusz pasi ötlet is, de ott is ugyanaz a gond, hogy zavar a pasi a szobában :)

Jól elviccelődünk erről mindig. Imádom a csajt.

És most meg akarom lepni az élménnyel, mert lehet különben elóvatoskodjuk sokáig a dolgot.

2022. szept. 8. 11:53
 28/30 anonim ***** válasza:
14%

Ha nem biszexuális akkor nem fog akarni nővel lenni!

Te pedig úgy adtad elő magad, mint aki nagyon tapasztalt a szexben, hogy mennyi mindenben volt részed amiben neki még nem, és hidd el nem is akar ilyesmit. Viszont te rendesen kisebbségi érzést okoztál benne, kevésbbé érzi magát "bevállalósnak" mint azok a nők, akik belementek a hármasba. Cseszheted a kapcsolatod. Neked nem való normális nő.

2022. szept. 8. 12:58
 29/30 anonim ***** válasza:
11%

Hát komám ha harmasozni akar ugy hogy a harmasban van rajta kivul nő,akkor bizony ő biszex

Istenem de naiv vagy

2022. szept. 8. 13:41
 30/30 anonim ***** válasza:
89%

Zavarna a pasi a szobában...

Bezzeg egy második nő nem zavarna.

Az, hogy a nődet valaki megdugja, miért rosszabb, mintha te dugsz meg még valakit. Ez nem a csajodnak meglepi, te akarsz még egy nőt. Szánalmas

2022. szept. 8. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!