Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen dildót vegyek a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dildót vegyek a barátnőmnek szülinapjára?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek most lesz a 16. születésnapja, szeretnék venni neki poénból egy dildót, viszont nem tudom milyen lenne jó mert szerintem néha használná is, nem csak a fiókban porosodna.

Már nem szűz de csak 1sráccal volt, vékony lány.

A méretben nem tudok dönteni leginkább :D

Szerintetek milyen méret lenne jó?

2022. aug. 3. 08:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az alkat nem nagyon számít!
2022. aug. 3. 08:11
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Annyit tudok mindani ezzel kapcsolatban, hogy semmiképpen se legyen a "normál" méretektől nagyobb, mert az egyik bárátnőm nagyobbat vett elsőnek és nem jó neki
2022. aug. 3. 08:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Mi számít “normál méretnek”?
2022. aug. 3. 08:13
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Normál méret a 15 körüli
2022. aug. 3. 08:14
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
És kb. 3cm átmérő
2022. aug. 3. 08:21
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Elsőre semmiképp ne nagyot. Valami diszkrét méret legyen. Olyat akarsz ami vibrál is, vagy csak dildó? Privátban beszelhetunk rendeltunk mar tobbszor is
2022. aug. 3. 08:31
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
A hossza tökmindegy, addig dugja be amíg akarja. De ne legyen túl vastag. Dildó helyett sima vibrátor praktikusabb lenne...
2022. aug. 3. 08:44
 8/11 anonim ***** válasza:
15%
Sajátodat öntsd ki és azt!
2022. aug. 3. 08:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha az a célod, hogy ténylegesen használja és élvezze, akkor egy csiklóvibrátorral jobban jársz. Egy dildo magában semmit sem ér, ahhoz kell síkosító is és megfelelő tapasztalat, hogy "tudd élvezni", bár általában jobb ha kombinálod egy csikló vibrátorral.

De ha kötöd az ebet a karóhoz, akkor olyat vegyél ami átlagos, vagy kisebb, kezdőknek az sokkal jobb.

2022. aug. 3. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
14%
ajándékozz neki engem ;) csak írj ;)
2022. aug. 3. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!