Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg közösségben egyre szűkül a biszexualitás elfogadása, de miért?
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 18:55
1/5 anonim válasza:
Heteró nők is kivetik a biszex férfiakat. Nem is értem miért...
2/5 A kérdező kommentje:
Én tenyleg nem értem, hogy ők is miért, de meleg társadalomban ez milyen már...
2022. szept. 4. 23:01
3/5 anonim válasza:
Csomó heteró nő imádja őket, szóval ez általánosítás. Amúgy meg a biszexeket a nem biszexek általában különféle téveszmékkel azonosítják, pl hogy folyamatosan kell nővel és férfival is szexelnie és megcsalja emiatt a párját stb...
4/5 anonim válasza:
Ezt en is eszrevettem. A melegek kellene a leg elfogadobbak legyenek erre sokszor meg kevesbbe toleransak mint a heterok. Leginkabb azt eroltetik, hogy biztos meleg vagy csak nem akarod teljesen felvallalni ezert “takarozol” a biseggel. Eleg bosszanto.
5/5 sandrisbp válasza:
Ez így van, de annyiban érthető, hogy sok meleg komoly kapcsolatot keres, és nem akarja magának egy heteró kapcsolatban élő pasi fiúszeretője szerepét.... persze szerintem ez hülyeség, mert attól, hogy biszex az a pasi, netán kapcsolata is van, még lehet nagyon komoly az a szeretői kapcsolat is - de az igaz, hogy ha valaki ilyet vállal, akkor sokat kell alkalmazkodnia és kompromisszumokat kell kötnie.... és ez nyilván nem mindenkinek jön be.
Viszont van szép számmal biszex pasi is, keress magadnak olyat - szerintem jobb is velük a szex, meg amúgy is sokkal jobban bejönnek nekem, mint a full melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!