Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordulhatna, hogy azt mondanátok valamely pasitoknak, amikor előhozakodik azzal, hogy megnézne titeket nővel, hogy rendben, de csak ha ti is őt is pasival?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 12:58
1/6 anonim válasza:
Dehogy. Én a dupla behatolást választanám.
2/6 anonim válasza:
Ha hármas van így, akkor hármas úgy is - így korrekt :)
3/6 anonim válasza:
én így voltam. aztán belement a barátom. igazából érdekes volt látni őt egy másik pasival.
4/6 anonim válasza:
Az érdekes volt látni, az azonos azzal hogy bizar volt. Ne kertelj, mond ki!
5/6 anonim válasza:
Hármas, nem akarlak privátban zaklatni, de nem lenne kedved bővebben kifejteni a dolgot? Érdekelne, mi volt, milyen volt, stb.
6/6 anonim válasza:
Előfordult néhányszor,de álltalában nem valosúltmeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!