Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha egy idősebb férfi többet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy idősebb férfi többet érez irántam, sosem fog "leállni"?

Figyelt kérdés

30 múltam, és nem én sem vagyok hetero. Van egy idős férfi ismerősöm, aki titokban bi, neten ismertem meg, mielőtt találkoztunk, heteronak mondta magát, sőt még évekig, mire kiderült, hogy fiatal férfiakkal együtt van.

Egyszer régen gondoltam rá, hogy együtt leszek vele, de nem is érzek semmi iránta semmit, és őszintén szólva nem jönnek be az elhízott férfiak.

A probléma az, hogy régen célzott rá, hogy többet érez irántam, de nem fog próbálkozni, se célozgatni, megígérte.

Viszont nem mindig tartja be, volt, hogy autóban utalt rá, hogy majd ölébe ülhetnék, nemrég meg skypeon azon viccelődött, hogy mikor majd utazunk, vkit becsábít az ágyába, akár engem is. (Lemondtam az utazást).

Kedvelem mint barátot, de nem tudom, merek-e így személyesen találkozni vele, mert régen még olyat is mondott, hogy nem baj, ha a másik nem akarja a dolgot, akkor is el tud élvezni, vagy vmi ilyesmi, tulajdonképpen a nemi erőszakra célzott.

2022. aug. 31. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szóba sem állnék vele többet.
2022. aug. 31. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszélj vele, mert lehet hogy eldurvulhat a helyzet és komolyan zaklatni fog.
2022. aug. 31. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Mintha ezt a kérdést már olvastam volna valamelyik nap...
2022. aug. 31. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj.mondom ezt 47 évesen.
2022. aug. 31. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj,szintén ezt mondom!

54 évesen

2022. aug. 31. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a erőszakkal nem kéne poénkodni...

Nem mondom,hogy menekülj,de tarts kicsit nagyobb távolságot. És figyelj lehet hogy majd menekülni kéne.

2022. aug. 31. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kor, hanem személyiségfüggő. A fickó egy idióta tolakodó, zaklató pöts aki képtelen elfogadni a nemet. Nem fog leállni amíg nem teszed helyre. Kerüld el nagy ívben a társaságát!
2022. aug. 31. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Köszönöm az előttem szóló véleményét.Semmi köze a kornak ehhez.

Zavard el.Ne is állj szóba vele és semmiesetre se találkozz vele.

2022. szept. 2. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!