Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van hogy tali előtt eltűnnek?
Mert csak gondolatban szeretné.
2022. aug. 25. 12:17
Felizgatva beszélitek meg, utána megijednek.
2022. aug. 25. 12:17
3/10 A kérdező kommentje:
Na jó de érted. Tudom a nevét, telszámát... Nem alap, hogy szólok hogy mégse oké? Amúgy lehet mert BDSM vágyaim vannak és ott alapba csajokkal is jellemző ez...
Kiverik és elmegy az inger. Meg gyávák is mind,akármit is akar, csak fantáziál.
Ezt csinálja a 21 és az 52 éves is.
2022. aug. 25. 12:34
Üdvözlet a net világában! Tele van kamusokkal, de idôvel, kis rutinnal majd megtanulod szûrni ôket.
Az okot leírták fent, a recskáig fejben izgatta ôket, de amúgy beszhari kamus figurák
2022. aug. 25. 13:01
Teljesen alap, hogy a 99% eltűnik vaamelyik fázisban. Ha nem zaklatod naponta 25x biztos nem érdekled, ha zaklatod nyomulós vagy. Megbeszélsz valamit a jövő hétre valakivel eszébe nem jutna szólni, esetleg elmész a megbeszélt időpontban aztán büdös nagy semmi. Ennyi, a többségük gondolom valami appokkal meg a telójával akar csak találkozni.
2022. aug. 25. 13:16
Azért ez közel se ilyen egyszerű. Én két sráccal talakoztam erről a fórumról, persze a találkozást megelőzte egy hosszabb online barátkozás is másik platformon. Volt sok jelölt, nem csak innen, akik szinte egyből, vagy heteken belül akartak talakozni, nekem az nem jött be. Persze én nem beszéltem le velük konkrét időpontot, nyilván nem állt szándékomban senkit becsapni. De így is hallottam már vissza, hogy kamus vagyok, de valóságban közel se. Csak mindenki tempója más, főleg ha első fiús kalandja lenne éppen.
2022. aug. 25. 19:00
Ez mind érthető, amit az utolsó ír, de amíg bizonytalanok vagytok,addig ne szórakozzatok mások idejével és turelmével.
Azt hiszem, ez egy egyszerű és érthető kérés lenne azoktól,akik viszont tudják, mit szeretnének,és ehhez partnert keresnek.
2022. aug. 25. 19:08
Nyilván, én ezért nem is beszéltem le sose időpontot. Bár volt, aki már a társalgásra is azt írta, hogy az idejét húztam. Ami viszont már nekem tette nagyon ellenszenvessé.
Akivel meg végül lebeszéltem, vele, velük találkoztam is.
2022. aug. 25. 23:49
Mert gyávák.És csak dumával szexelnek.Sajna én is megtapasztaltam többször is.A telót nem veszi fel,majd a számot is letiltja
2022. aug. 30. 13:44
Kapcsolódó kérdések: