Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire jellemző, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy bírnak 30 percet szopni?

Figyelt kérdés

Szóval nekem az első srác 16 évesen volt. Ő is 16 volt. Vele 8 évet jártam össze. A program ugyanaz volt mindig. Mentem, lefeküdtem az ágyra és leszopott. Néha 2x is. A lényeg, hogy kialakult hogy szeretem. Lassan a nyálas makkon is járt a keze és nem az van hogy folyton verni kezdi.

Ugyanis mióta ő nincs másokkal csak rossz volt. Mármint pl a többség pár perc után elkezdi verni meg gyorsan csinálni meg szóval túl akar esni rajta. Nem az van, hogy csinálni akarja. Közbe mikor írom hogy sokáig kell jaj nagyon megy nekik. Szóval mi a tapasztalat? Van aki tényleg bírja vagy ez nagy ritkaság? A két kör már szóba se jön...

2022. aug. 25. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
sajnos a csajok többsége, csak túl akar esni rajta. már mint szerintem
2022. aug. 25. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Szia, én leszoplak jó hosszan ha nem vagy idős és jó farkad van.
2022. aug. 25. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
30 perc sok lenne? Nekem ez meglepő. Az exem sokáig szerette, a 30 perc nem számított soknak, napi szintű volt.
2022. aug. 25. 11:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Mázlid volt.
2022. aug. 27. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos a csajok elég hamar ki tudnak fáradni, nekem az a tapasztalatom, hogy ha jól csinálják, akkor nagyon sokáig nek sülök el, kvázi a testem bekapcsol el "még!!!!" üzemmódba, és ilyenkor több, mint fél óra kellene, verés nélkül...
2022. aug. 27. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bírom egy darabig, volt hogy egyszer 40 percig is csináltam, de akkor már nem esett jól. De volt, hogy 25 perc múlva kaptam egy szép adagot hálából :)
2022. szept. 22. 19:45
 7/8 NTBS ***** válasza:
Szerintem az már kényelmetlen.
2023. márc. 10. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

tapasztalatom szerint a lanyok hamarabb elfaradnak/raunnak. Ugyanez van ha azt kered, hogy kezzel kenyeztessenek. Par percig megy de mindig ugy lattam, hogy szeretnenek mar tul lenni rajta es dugni. Fiuk eseteben pedig szinten attol fugg milyen beallitottsagu a masik. Passzivak szivesen csinaljak sokaig. Az uni sracok azert mar inkabb az adok-kapok elven mukodnek tehat mondjuk 5-10 perc utan valtani kell a pozt es viszonozni. Aztan ujra kaphatod.

Nekem szemely szerint inkabb az unik jonnek be a fent leirtak ellenere, a passziv, noies fiuk nem inditanak be.

2023. márc. 11. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!