Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy lehetne jól kilépni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne jól kilépni ebből? A lakótársammal szexeltem de nem akarok

Figyelt kérdés
A lakótársamról kiderült meleg és kíváncsiságból belementem vele, hogy orálozzon. Ez meg is történt azóta kb 20-25x. Azonban már nem akarom. Kipróbálnám milyen ha más. Plusz kicsit olyan terhessé vált, mert kb mikor olyanja van bejön és már térdel elém és veszi elő... Mondtam, hogy nem akarom akkor meg láttam, hogy megsértődik így hagytam inkább. Csak októberig van albi de addig kínos lenne... Én 32 vagyok a srác 22.
2022. aug. 25. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Én szívesen lennék aki "leváltja" a haverod. De akár engem is szophat.:) Ajánlhatod neki :) Amúgy sajna sértődős embernél nincs jó megoldás. Esetleg húzd ki még az albi végéig.
2022. aug. 25. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor szokták mondani:

Panaszkodsz vagy dicsekszel ?

Ha nem esett jól már a másodikat sem kellett volna engedned.

2022. aug. 25. 10:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A 2-esenk van igaza.

ha nem jó, akkor elhajtottad volna, és te a mai napig tűröd. Egykutyák vagytok mind.

2022. aug. 25. 10:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem értitek. Jól esett eddig de terhessé vált... Eltűröm, hogy ne bántsam meg, mert egy lakásban lakunk. Nem lenne jó a feszkó.
2022. aug. 25. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindig úgy csinálnánk akármit is,hogy más ne sértődjön meg, akkor az egész élet egy nagy kalap szr lenne !

Átlátszó kifogás, bocs !

2022. aug. 25. 10:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Kényelmes persze de alapvetően csak ennyi. És lehet neked fura én nem szeretem a feszkót. Meg érdekel milyen ha más szop pl. Normális próbálok lenni mert nem ártott nekem és én se akarok neki...
2022. aug. 25. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Sokan örülnénk, ha lenne egy ilyen haverunk,mint a 22 éves, főleg ha még együtt is lakik..
2022. aug. 25. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

figy, több dolgot tehetsz:

- leülsz vele és elmondod neki, hogy habár baromi jó érzés, le szeretnél álni vele

- hagyod hogy októberig folytassa, akár élvezd is ha kell

- kihasználod ezt az alkalmat, ami lehet soha többé nem jön és minden perverz fantáziát amit csak tudsz, kiélsz vele

én az egyszer élünk elven vagyok és ha eddig már hagytad, sőt, élvezted is (25-ször), akkor azt mondanám nyomd végig ezt a pár hónapot és mindent amit csak ki tudsz találni, csinálj meg vele.

2022. aug. 25. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól esett eddig de terhessé vált..

Ezt elmagyaráznád?

Esetleg beszélj vele, hogy ez nem úgy megy, hogy te hazaérsz és ő máris letámad, amikor neki kedve van. Majd szólsz, ha igényed van rá.

2022. aug. 25. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
Egy férfinak hetente legalább kétszer ürítenie kell különben ideges lesz esetleg a heréje fáj, stb. Abban a pillanatban ahogy találsz egy másik partnert megmondod neki és kész. Addig meg kényelmesebb mint hetente kétszer rángatni magadnak.
2022. aug. 25. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!