Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne jól kilépni ebből? A lakótársammal szexeltem de nem akarok
Ilyenkor szokták mondani:
Panaszkodsz vagy dicsekszel ?
Ha nem esett jól már a másodikat sem kellett volna engedned.
A 2-esenk van igaza.
ha nem jó, akkor elhajtottad volna, és te a mai napig tűröd. Egykutyák vagytok mind.
Ha mindig úgy csinálnánk akármit is,hogy más ne sértődjön meg, akkor az egész élet egy nagy kalap szr lenne !
Átlátszó kifogás, bocs !
figy, több dolgot tehetsz:
- leülsz vele és elmondod neki, hogy habár baromi jó érzés, le szeretnél álni vele
- hagyod hogy októberig folytassa, akár élvezd is ha kell
- kihasználod ezt az alkalmat, ami lehet soha többé nem jön és minden perverz fantáziát amit csak tudsz, kiélsz vele
én az egyszer élünk elven vagyok és ha eddig már hagytad, sőt, élvezted is (25-ször), akkor azt mondanám nyomd végig ezt a pár hónapot és mindent amit csak ki tudsz találni, csinálj meg vele.
Jól esett eddig de terhessé vált..
Ezt elmagyaráznád?
Esetleg beszélj vele, hogy ez nem úgy megy, hogy te hazaérsz és ő máris letámad, amikor neki kedve van. Majd szólsz, ha igényed van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!