Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakótársammal mit tegyek, ha nem akarok tőle semmit?
Hihetetlen hogy egy felnőtt férfi ebbe belegondol bármit is. Mondd meg neki kerek perec hogy ne csinálja. Vagy látványosan húzd el a fejed, ha meg akar puszilni, ill a karod/lábad, ha meg akar érinteni.
Egyébként az #1 egy gyökér.. egy ölelést nem kéne túlgondolni. Nekem is jól esik néha egy ölelés, ha nagyon szarul vagyok. Nyilván megnyugtat az érzés...ez szimplán biológia. Nem gyerekes dolog
N
Izé... ffi és nő mint lakótársak... Hát szerintem a hasonló szitukban csak idő kérdése, hogy valaki mikor gondol többet mint lakótárs - s ez most az ölelés apropóján meg is történt.
Pont azt csináld mint bárki mással akinek nem akarod fogadni a közeledését. Nem veszel róla tudomást, nem jelzel vissza semmit, elhúzódsz. Előbb-utóbb leesik neki, hogy hiába próbálkozik nem nyitott az ajtó. Ha karakán vagy, akkor meg kiállsz magadért és leültök egy beszélgetésre - nem gázolsz bele az egójába, megmondod hogy tök jó pasi meg minden, biztos kapkodnának érte a csajok, de neked nem az eseted és pont.
Ez a te sarad. Minek olelteted magad h nem akarsz semmit?
10percen at szagolja az illatodat, persze h felall rad a farka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!