Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsem el hogy mit akar tőlem?
Van egy srác akivel egy helyre járunk néha és nem tudom eldönteni hogy van e benne úgymond “hajlam”? 4 éve ismerjük egymást és a napokban a társaságunk össze jött amiben ő is benne van előtte kb soha nem beszéltünk. Igaz hogy szokott olyanokat mondani hogy most ez a csaj tetszik neki meg ez stb de közbe néha vannak “lányosabb”mozdulatai (lehet csak viccből nem tudom) és múlt héten random megkérdezte hogy azért kedvelem e őt, volt még ott 5 hely de mellém ült le, meg sokszor kaptam rajta hogy engem “méreget” és utána egyből elnézett.
Mit csináljak hogy biztosan megtudjam? Mert nem szeretnék egyenesen rákérdezni mert ha nem volt jó a sejtésem akkor az elég égő lesz..
20/bi ő 19
Intézd úgy, hogy ketten legyetek, ne társaságban.
Például egy hétvégén hívd egy piálni valahová.
Ha félénk, a pia oldja a te és az ő gátlásait is, és rá mersz majd kérdezni, ha csak nem ő fog kezdeményezni.
Az is lehet, hogy neki ez már kezdeményezés, csak nem látja tőled a viszonzást.
Próbálj úgy kezdeményezni, ami ha balul sül el, ki lehet magyarázni, hogy "csak poénkodtam.".
Jókat írtak az előttem lévők, de azért ne legyen sok a pia, ésszel, hogy nehogy aztán olyat tegyen, amit megbánhat. Lehet még nincs tisztában vele, v. csak nem meri felvállalni. Ez sose egyszerű és könnyű, meg az egó se segít, mivel az fél minden újtól és felnagyítja a dolgokat.
Szóval ügyesen, remélem összejön és jó lesz. Drukkolok. Majd írj mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!