Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor kezdett foglalkoztatni titeket a serdülés kérdése és vettétek észre az első jeleit magatokon?
Én kb 11-12 éves koromban kezdtem szőrösödni, mindenhol. De már előtte volt, hogy elélveztem úgy, hogy párnát, vagy takarót dugtam.
Kissebb ként mindig szégyenlős voltam. Utánna pedig láttam, hogy semmi nincs abban, hogy látják a farkadat, így kb 15 évesen már simán le vetkőztem mások előtt. Főleg srácok előtt.
Most 23 éves vagyok. És biszex, de inkább a srácok érdekelnek.
Szőr nekem a farkamon volt de nem zavart. Természetes volt. Előtte se voltam gátlásos tőle és utána se.
Nekem unokatesóm mutatta meg a masztit 11 évesen. Ő 13 volt. Sőt le is szoptuk egymást. Mondjuk többnyire ő engem. Egy nyáron át kb naponta. Imádtam. Aztán elköltöztünk és nem találkoztunk sokáig. Később nem hoztuk szóba soha. Amúgy a mai napig bejön ha srác szop, de pl dugni nem izgat annyira. Néha megdugom aki leszop de csak mert ő akarja. F 29
Hát olyan 11-12 éves koromban kezdődött, először a farkam, hónaljam, lábam. Kicsit szégyenlősebb lettem egy ideig, de ez azóta elmúlt. Először 12 évesen vertem ki, sokszor próbáltam, de nem jött semmi. Egy osztálytársam mesélte, és kiváncsi voltam milyen. Aztán egyszer csak összejött :)
19f
Én is 12 évesen vettem észre az első szőrszálakat intim részen. Viszont igen sokáig szégyellős voltam, igazából mikor elköltöztem otthonról 21 éves koromban, ez akkor oldódott fel, pedig nem ért semmi "body shaming", vagy bármi attrocitás otthon sem. Most már vígan grasszálok meztelenül itthon 😃
Mindezek ellenére én már óvodás korban elkezdtem masztizni, a mai napig rá vagyok függve, de tinikorban nyomtam a leginkább (nyári szünetben napi 5-7 is volt). Nem mutatta senki, elkezdtem dugni az ágyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!