Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tehetnék jelenleg? 24f/bi

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék jelenleg? 24f/bi

Figyelt kérdés

Teljesen véletlenszerűen kerültem össze nyárra közös albiba és szobába (egy nagy nappalis albi) egy 2 évvel fiatalabb sráccal akiről a napokban tudtam meg hogy elvileg meleg.

Nekem bejön már az első találkozástól de úgy voltam vele úgyis esélytelen bármi is így letettem róla.

Így viszont talán lett egy halvány reménysugár hogy akár közös hoki vagy hasonló összejöhessen, ezzel csak az a gond hogy ahogy eddig beszéltünk nekem tökre az jött le hogy egyáltalán nem érdeklem, ha meg meleg még inkább igaz hogy valószínűleg nem érdeklem. Vagy lehet csak nem akart kellemetlen helyzetbe hozni? Hogyan tudnám kideríteni hogy benne lenne e bármiben is? Illetve hogy vevő lenne e velem bármire? Meg persze azt is jó lenne diszkréten kiderítenem hogy igaz e amit róla hallottam 😅

Aki volt hasonló helyzetben vagy van bármi ötlete tanácsa szívesen olvasnám, köszi! 😁

(Eddig egyszer voltam sráccal így nincs sok tapasztalatom)

2022. aug. 23. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő is úgy volt vele mint te, hogy esélytelen. Valószínűleg nem abból indul ki, hogy te pont bi vagy. A normális melegek nem másznak rá minden jöttment, hetero(nak vélt) férfira. Utalj rá finoman, hogy tetszik neked, simítsd meg a vállát, vagy dicsérd meg a testét, mosolyogj rá. Ha semennyire sem mozdul rád, akkor sem égtél nagyot, és legalább tudod, hogy nem jössz be neki. De ha szerencséd van, kiderül, hogy csak nem mert kezdeményezni.
2022. aug. 23. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Verd ki a nappaliban mikor otthon van, csak beszáll😁😉
2022. aug. 23. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek a szexualitásról, finoman pendítsd meg hogy te nyitott lennél erre-arra. Mást amúgy sem tehetsz, ha lecsapja a magas labdát akkor jó, ha nem akkor fogadd el hogy nem jössz be neki. Attól hogy meleg a lakótársad még nem fog feltétlenül mindenkivel belemenni bármibe is csak azért mert a másik fél bi/meleg. Nem jön be mindenkinek mindenki, fogadd el.
2022. aug. 23. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!