Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy kimasszíroztam, mégsem lankad le?
Figyelt kérdés
Kádban vagyok, lazulni kicsit, és maszturbáltam egyet, de az élvezés ellenére még mindig mered, egyszerűen nem lankad le, és erős benne az inger továbbra is!2022. aug. 22. 17:17
11/23 anonim válasza:
Az agyadat is téritsed másfelé a dologról.
12/23 anonim válasza:
Érdekes lehet kádban elmenni .én meg nem is hallottam ilyet.sokan csináljak?milyen érzés?
14/23 Nickchannel32 válasza:
Szia a probléma még mindig fenn áll
15/23 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok én is rá én is 14.es kérdező hogy valójában még mindig gondban lehet. 😁😆
16/23 Nickchannel32 válasza:
Nem vagyok orvos 15-ös de honfitársunksegjtségre szorul!!
17/23 anonim válasza:
Igen valószínű hogy igazad lehet 😁😁
18/23 A kérdező kommentje:
Egy idő után abbahagyta, de most a reggeli merevedés is befeszült állandóba...már kb. gyanús, hogy valami gyógyszer mellékhatás, vagy franc tudja mi
2022. aug. 23. 09:08
19/23 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg valami mellékhatás okozhatja. De ha meg így is lenne, akkor neked kell tudnod hogy valójában mi okozhatja, milyen készítményeket szedsz.
20/23 anonim válasza:
Kérdező!
Nem tudom, milyen gyógyszert szedsz 20 évesen. Ha valóban szükséged van folyamatosan valamilyen gyógyszerre, és vélhető, hogy annak a mellékhatása, fordulj orvoshoz. Ha nem szedsz semmit, és így áll fenn a problémád, akkor is az orvos, urológus, a megoldás, ha nem akarsz később ez miatt valami komolyabb egészségügyi problémát magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!