Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, tudjuk egymásról, hogy biszexek vagyunk, sőt néha olyan mintha flörtölnénk, és igazából már beszéltük, hogy “ha nem lennénk barátnők, nagyon jó pár lehetnénk”. Viszont ma este filmet néztünk és hozzám bújt (ez normális) én viszont kb végig csak arra tudtam gondolni, hogy megcsókoljam, és sokszor összepillantottunk amiből azt vettem le, hogy ő is hasonlót gondol. Viszont én nem mertem megtenni, mármint még sosem csókoltam meg lányt, és nagyon félek, hogy mi van, ha rossz lesz?😅 Mármint nagyon csinos lány, de eddig nem igazán gondoltam bele többet, mint hogy barátnőként megdicsérem… Szerintetek mit csináljak? 😅 18L

2022. aug. 22. 01:28
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem tök cukik vagytok egy kis bátorság kellet volna ha tetszik neked és te is neki akkor jól fog esni neki és neked is

Hajrá

F 29

2022. aug. 22. 01:31
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Csókold meg.
2022. aug. 22. 01:31
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Legközelebb tedd meg, ne hagyd futni az alkalmat és tedd azt amit először érzel, mert az a helyes.
2022. aug. 22. 01:46
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Néha nem árt az érzelmeidre, az ösztöneidre hallgatni. Legközelebb nyugodtan csókold meg!
2022. aug. 22. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!