Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves, amúgy mindenhol vékony fiúnak nagyon gáz ha kicsit hájas a hasa?
Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 11:43
21/36 anonim válasza:
#20 azok nekem is, de azért van átmenet.
22/36 anonim válasza:
Hàt, így a kép alapján tény, hogy hájas a hasad, de csak kicsit! Sőt, elég finoman puhának tűnik, de nem puding, meg nem is dinnyebél. Ahogy meg előttem mondták, a nagy köldöködet szívesen masszíroznám a nyelvemmel 🙋♀️🤫
23/36 A kérdező kommentje:
Köszi!! 😁 Ez izgin hangzik!! 😋
2022. aug. 19. 12:54
24/36 anonim válasza:
Nekem csak olyat küldj, amin a farkad is látszik. Összhatásában tudom csak eldönteni.
25/36 anonim válasza:
Szia. Most már én is kíváncsi vagyok. Kapok képet?
26/36 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik, ha van a fiúnak egy kis pocija, mint az ilyen bordás-barázdás-eres és közben kiábrándítóan piszkafa srácok. Megnézném én is.
29/36 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten szexi és aranyos, ha egy fiúnak vékony vagy átlagos testalkata van, a hasa viszont kifejezetten hájas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!