Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, fel szoktátok dobni valamivel a masztit? Pl. sikosítóval verni, vagy maszturbátort használni...
Figyelt kérdés
Én imádom besikosítva kiverni :D2022. aug. 7. 10:54
11/17 anonim válasza:
Én egy helyes sraccal dobnam mar fel legszivesebben;)
18bi
12/17 anonim válasza:
Házi műpunci,vagy ugyanaz amit az utolsó írt
18
14/17 anonim válasza:
Sikositoval, szilikon maszturbatorral. Neha osszejon kozosen sraccal viszont ritka mert legtobben tobbet szeretnenek nekem pedig nem fer bele.
16/17 anonim válasza:
Fleshlightok vannak es azokkal jo valtozatos
17/17 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a vegán gumióvszer, annak nincs semmilyen rossz szaga, így kellemesebb "viselet". Nyilván nem pont olyan a fogása, mint egy fleshlightnak, de ha véletlen valaki rábukkan, sokkal könnyebb megmagyarázni, mint egy fleshlightot, és jó méretválasztással igen is izgató tud lenni vele a maszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!