Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, fel szoktátok dobni valamivel a masztit? Pl. sikosítóval verni, vagy maszturbátort használni...
Figyelt kérdés
Én imádom besikosítva kiverni :D2022. aug. 7. 10:54
1/17 Horserider85 válasza:
Síkosítóval gumikesztyűben verem..
3/17 Horserider85 válasza:
Nekem jobb, izgatóbb érzés más a tapintás meg a gumi illata is izgat.
4/17 anonim válasza:
Néha - néha használom ezek közül valamelyiket :Testapolo, babaolaj, műpunci, farokgyűrű.
5/17 anonim válasza:
Síkosító, testápoló, zuhany alatt kis tusfürdő
De ha van bármi jobb tipp, írjátok le :D
6/17 anonim válasza:
Én is latex/gumi kesztyűben szoktam néha, síkosítóval. Van hogy butt plugot is be szoktam nyomni közben.
7/17 anonim válasza:
Ritkán sikosító.
Volt műpina is, de nagyon szoros volt, úgyhogy kidobtam. 😄
8/17 anonim válasza:
Fürdőbe tusfürdővel. Egyébként néha sikosító.
F/28
9/17 anonim válasza:
75dkg heresuly, olaj, plug, piercing, farokgyuru, nyakorv, szajpecek, mellcsipesz.
Ilyenek ezek a fiuk... 😀
10/17 anonim válasza:
Házilag gyártott műpuncival + sikosító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!